15

Див Петел

преди 8 години

Браво на Певеца, а и ако снимката е автентична, разбира и от оръжия.

14

...

преди 8 години

...и накрая извади ножа и ги застреля !

13

Един от Северозапада

преди 8 години

Не стреляйте по пианиста, пардон, журналиста, той толкова си може.Статията е писана от жена журналист. Няма лошо, но първо да си изясни какво е газово оръжие, и може ли да стреля с куршуми, и те да хвърчат покрай колата.Единственото обяснение е, да е изстрелял осветителна ракетка, но тогава може да изстреля само една, а колата след това е на десетки метри.Другото обяснение е да е ползувал от малкото допуснати до пазара револвери с гумени топчета, забранени от закона, сега.

12

пешо

преди 8 години

колкото и глупости да има в статията, въобще не се учудвам, че луд зъл пенсионер е стрелял по коли. ето затова съм против да се дава на всеки оръжие. да, ще можеш да си пазиш дома, но ще има и много повече такива случаи, които ще са много по-сериозни и летални. да не говорим за децата, които ще почнат да се стрелят в училище като в сащ.

11

ined

преди 8 години

Навремето и Доган за малко да го гръмнат с газов куршум

10

Анонимен

преди 8 години

Бреййй с какъв модерен пистолет е стрелял..

9

Анонимен

преди 8 години

абе че журналистите не мислят кат пишат, не мислят, ама и е ясно че дядото няма да извади и предаде бойния пищов, дал им е там на ченгетата един газов пищов и нека доказват с него ли е стреляно или не.

8

Оня

преди 8 години

А то не е било кола, ами кораб.. и не е имало бременна жена ами малко делфинче, което са бързали да заведат на ветеринар. И не е било пистолет, ами бластер и дядо Иван е бил пряк потомък на Анакин дагое!П.П каквото и да е било пак мега малоумщина се е случила явно...

7

глупости,

преди 8 години

Хем куршум се забил в челното стъкло, хем пистолето газов :) АЛООО ЖУРНАЛЯТААА :)

6

Анонимен

преди 8 години

Mlad bashtiza vednaga rasbira , che tryabva da e geroya.Kato kara burso se opravdava. Dori I da go sgasi stareza, veche ima opravdanie.

5

Гънмен

преди 8 години

е какви са тез глупости - с боеприпас за газов пистолет пробил стъкло на кола - освен ако не е стрелял от упор ама и тогава не се знае. Явно е стреляно с боен пистолет или пригоден.

4

xdfn

преди 8 години

Брей, хвърчат газови куршуми та пушек се вдига!

3

1

преди 8 години

Непрестанното гредане на хамерикански филми води до ......отклонения. Дообре, че бременната не е хващала куршумите със зъби.

2

НЕ УЧУДЕН

преди 8 години

До Учуден Не се чуди брат , свистят и плющат нечии "дисаги" край ушите на Валерия ,докато е "съчинявала" този пасквил !

1

Учуден

преди 8 години

"Внезапно край колата им зафучали куршуми, един от които ударил предното стъкло. Униформените установили, че е стрелял със законно регистриран газов пистолет." Моля Валерия да ми обясни как от газов пистолет свистят куршуми.