18

Л И С К А

преди 8 години

До ЦСКА си отива...ЦСКА е отбора на комунистическия Варшавски Договор, същия Варшавски Договор, който удави в кръв Пражката пролет . # България е член на НАТО, кому е нужен ЦСКА ? # 3 000 000 българи избягаха от настоящите управници - комунистическите ЛЪЖЕдемократи и техния символ ЦСКА. # Трябва ли отново с кървави народни пари да плащаме за реанимацията на комунистическото iz4adie ЦСКА, както реанимирахме milicionerskoto Д.С.-iz4adie ЛЕВСКИ ? ? ?

17

naco

преди 8 години

В момента ЦСКА се нуждае само от СПАЗВАНЕТО на ПРАВИЛНИЦИТЕ и ЗАКОНИТЕ! Разкриване на ИСТИНАТА и имената на ВИНОВНИЦИТЕ! Вън МАФИЯТА от ЦСКА! Само ЦСКА!!!

16

Много въпроси

преди 8 години

Как една фирма с милиони задължения, ще прави "грандиозна селекция"? Как и сега ЦСКА плаща огромни заплати, а не плаща дълговете си? И защо държавата трябва да я подпомага ,за да не изплаща задълженията си

15

ТАКА Е

преди 8 години

До пито - платеноЕДИН ОТБОР НЕ Е БУЛСТАТ И ЕИК НОМЕР! ЧАВДАР ПАК ЩЕ СИ Е В ЕТРОПОЛЕ. ЛОВЕШКИЯ ОТБОР ПАК ЩЕ СИ Е В ЛОВЕЧ. СОФИЯ 2010 ПАК ЩЕ СИ ГО ИМА. КАНЦЕЛАРСКИТЕ СХЕМИ СА ЕДНО, А ИГРАТА ФУТБОЛ ДРУГО. ПОСЛЕДНИТЕ ГОДИНИ СЕ СЪЧИНИ ИСТОИЯТА С НЯКАКВИ ЛИЦЕНЗИ, ФИНАНСОВИ "ФЕЪРПЛЕИ" ЗА ДА МОЖЕ ДА СЕ ПОДЧИНИ ИГРАТА НА КОРУМПИРАНИ ЧИНОВНИЦИ. ПРЕДИ БЕШЕ САМО ФУТБОЛ !!!

14

пито - платено

преди 8 години

Отбора това са феновете. После играчите, треньорите, ветераните и накрая спонсора. Търговското дружество е просто необходима формалност. Ще мине някоя крадлива лисица да ограби Левски, например, и ще ви забранят да си имате отбор ли? Отговорността е персонална и е поделена между кредитори и длъжници, а не е абстрактно понятие. Тарикати и лихвари най обичат да хвърлят тежести на гърба на невинни данъкоплатци, в случая фенове, играчи и т.н.

13

Телето

преди 8 години

Мууууууууууууууууууууууууу

12

прокоба

преди 8 години

Вярно е ударна,доста фенски сърца не ще издържат на напрежениетобърза помощ ще има доста работа

11

Анонимен

преди 8 години

Изразителни, влажни, широко отворени, кравешки очи. В тях се чете тих, първичен и неописуем ужас - ЦСКА се връща в А гр.

10

7

преди 8 години

Ммммм Какво удоволствие се очертава.Телетата от сега мучат жално, че им се очертава срамно отнасяне от "Етополе":)

9

Анонимен

преди 8 години

чавдар- литекс готви селекция ,може да се нарекат и реал мадрид та да участват в шампионска лига

8

Иван

преди 8 години

До йййййЗащо ме арестуват мен, при положение, че има по-големи престъпници?! Това е любимото извинение на сгрешилите в България :)

7

ййййй

преди 8 години

Ботев Пд = Металик СопотЛоко Пд = Велбъжд КюстендилБерое = Олимпик Галата-Тетевен

6

ffff

преди 8 години

В тази статия се споменават само орлета - Манолев, Мицански, Тони Тасев, Бодуров

5

cska

преди 8 години

До КривонделТам е работата че не се е бил сам а бил отбор които може би повече няма да съществува

4

Кривондел

преди 8 години

Само на мен ли ми е странно, че ако преименуваният в ЦСКА Литекс бъде "припознат", то това ще е единственият отбор в света, който се е бил сам с 8 гола?

3

Анонимен

преди 8 години

некви бивши агенти - настоящи милионери, плащат на някакви бивши национали-настоящи президенти да играят други бивши национали - настоящи пиандета! Бах ***'а му!

2

Think

преди 8 години

Чавдар-Литекс искате да кажете..1-во.. и 2-ро няма да дойдат !

1

Joe

преди 8 години

Още от дете съм от Етрополе :D :D :D