83

Анонимен

преди 8 години

Доста пари се наливат в платена пропаганда. Русия никого няма да напада! НАТО се приближава до границите им, а те ще направят всичко възможно да се защитят. Третополовите натовци трябва да са сигурни, че това не им е Кънтър страйк, нито неуките афганистански селяци, а първокласна армия и ще има доста пълни памперси :D

82

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 97 Кой кого напада? На теб да не ти е направена лоботомия? ***-лерчето не се задоволи с Крим, но иска и част от източна Украйна. Ами в Кавказ? Сега усилено дрънка с оръжие в Прибалтика? Само това не ти ли стига? А кой е нападнал Русия????

81

Анонимен

преди 8 години

До Ха- ха- ха Те не са русофили, а най-обикновени п-одлоги на фашисткото джудже.

80

Ха- ха- ха

преди 8 години

Поляците били такива, пък полякините, онакива. Абе, русофили, остана ли народ, който да не мразите? Ще се разболеете от злоба.

79

Българин

преди 8 години

Трябва и в България да организираме такова опълчение против путеноиди и руски васали.

78

сопата

преди 8 години

чедата на активните бандити от времето на комунизма пак си отвориха чекмеджето ! Радвайте се че сте живи ,Че не постъпиха с вас както простаците ,убийци както постъпиха с поляците в катинската гора Осъзнайте се малки нагли бандитчета за пари и служби!!!

77

Анонимен

преди 8 години

А вазелин раздадоха ли им или руснаците ще ги оправят на сухо?Това поляците са много *** народ. Мислят се за голяма работа, но са пълен въздух под налягане. Мъжете им са повечето обратни, а жените им се плющят много яко. И пият, като за последно. Жулят водка и бира до несвяс. Не разбирам само, какво се руснаците са им криви, като руснаците са им дали толкова много територии след ВСВ. Натовците се въоръжават и изграждат военни бази по границата с Русия и после руснаците били агресори.Логика?!

76

Анонимен

преди 8 години

Толкова голяма е Полша сега благодарение на СССР,който след войната даде на Полша цялата Изто4на Прусия-изконна немска територия.Вярно-Лвов,който е полски го дадоха на Украйна,но той е малък в сравнение с голямата Изто4на Прусия.На Украйна освен Лвов Хрус4ов даде 4исто руския Крим-ей така административно.Така 4е и Полша и Украйна сега са големи държави благодарение на Русия,но както се вижда-храни ку4е да те лае!

75

men

преди 8 години

на тези юдейски пианки паляците да им натресат 3 милиона паките да им оправят незадоволените кобили и бозавия тен. тръгнали да се репчат. това са хората извършили истински геноцид над прусаците и нанесли се на тяхната бащина земя. хора държали с векове роби в солените си мини и с болни амбиции да са туркия на централна европа. гадна *** нация. в кофите и руснаците и германците да делят женките и земята. а с алкохолизма са по зле и от руснаците.

74

Дрън дрън дрън дрън

преди 8 години

Чудите се какво да пишете, а пропускате двете най-важни неща:1. Хората намират начин да създадат някакви формирования, които да могат да действат и като военни, и като паравоенни. Само ние си питаме ушите и гледаме как момчетата ни се израждат в льохмани.2. След около половин век южната граница на полския етнос ще е на Дунава. От векове са в сандвич между Русия и Германия, но се разрастват. И възможната посока на това разрастване е само една - на юг. Не може да пренебрегваме това.

73

Анонимен

преди 8 години

Плевела все още ли не се е записал..

72

Анонимен

преди 8 години

Руската заплаха, хибридни войни, войни и отвоюванена територии...теа съвсем да изтрещели...Наместо да създават психози и напрежение по-добре да се молят война в европа отново да няма, защото 100 процента ще бъде термоядрена.Не съм нито русофоб нито фил, но обектвно погледнато конвенционалните сили на русия са твърде малки, това нарушава баланса и е предпоставка за използването на яо при евентуален конфликт.

71

Иван

преди 8 години

Поляците винаги са били нещастни продажници и винаги са зависели от Русия. Страхът при тях се превръща в параноя. Изглеждат ми жалки и нещастни.

70

Анонимен

преди 8 години

До Станой от АхелойЧети повече - клането си е дело на нацистите, които "намерили" по-късно останките до Смоленск... и извикали Червения кръст да види "съветските зверства"!? Хитлеристи да викат Червен кръст?!? След 90-та година корумпирани руснаци фалшифицират документи и приписват клането на... Червената армия, която през 45-та спасява от газовите камери всички поляци! Скалъпена версия, целяща частична реабилитация на зверствата на немците през 2-та световна!

69

Българин

преди 8 години

БРАВО ПОЛСКИ БРАТЯ!

68

Така е

преди 8 години

Май не е трябвало през 45-та години Червената армия да ги освобождава от нацистите, а да остави неблагодарните поляци Хитлер да ги изпържи в концентрационните лагери, които са били най-много точно на тяхна територия...

67

Анонимен

преди 8 години

от НАТО съвсем се побъркаха. Непрекъснато нарушават договореностите като изграждат нови и нови бази около Русия и викат ли викат НАПАДАТ НИИИИИКой кого напада?Чак пък сега се готвят и за партизанска война. Побъркани хора

66

Анонимен

преди 8 години

Ние тук в Европа ще се изпобием и ще я поднесем на тепсия на Африканци и Мюсюлмани.

65

Патриот

преди 8 години

олигофренията не ходи по дървета ,а по натовците!

64

Анонимен

преди 8 години

Никой няма реално да умира за англосаксонските подли интереси. Колкото и да насъскват поляците за пушечно месо срещу Русия, този път руснаците ще бият директно по бойните полета на англосаксонските земи. Спасение от могъщите северни руси хипербореи няма да има. Негросаксония е обречена.