14

Анонимен

преди 8 години

DO 13'Bulgarite v Romaniya uchat bulgarski I sa v ES nyamat problem

13

Анонимен

преди 8 години

Do 14 To togava v Rusiya vsichki sa rusnazi!? 120 miliona

12

Анонимен

преди 8 години

Ами то и ние така се намесваме в делата сръбски. В Белград като нищо ще си помислят, че защитавайки правата на българоговорящите сръбски граждани предявяваме териториални претенции по същия начин както от югоизток го правят защитавайки турскоговорящите български граждани така както мислиш ти. Та трябва веднага да изгонят нашия посланик в Сърбия.

11

Анонимен

преди 8 години

А българите в БЮРМ кога ще имат право да учат български? Сега ги мъчат с този македонски.

10

Анонимен

преди 8 години

Какви българи в Сърбия бре? Щом са в Сърбия са сърби и трябва да им се забрани да говорят български, да ядат лук и чесън и въобще всякакви български битовизми.

9

Az

преди 8 години

Как така Българи има и в Турция, Македония, Сърбия, по целия балкан, а във България няма никакви малцинства??? Кога Турци, Сърби и Македонци ще бъдат признати като малцинства в България, и кога ще могат да учат на майчиния си език по училищата??? Кога??? Когато стане това в България, да може да става и за Българите в Сърбия и Македония и навсякаде....поздрави...Уважавам Българите, обичам ги, но трябва и те да уважават различните им съседи...

8

Анонимен

преди 8 години

Нали сме приятели и братя със СССР защо не върнаха територията. Значи СФРЮ им са по братя

7

Слави

преди 8 години

Бе то надолу пълно с анонимни *** и *** - как па се намерихте на едно място? За сведение, т.н. Западни покрайнини са откъснати от Царство България и предадени като компенсация на бившата Държава на сърби, хървати и словенци, след Втората Национална Катастрофа - 1919 г.

6

Анонимен

преди 8 години

Има на много места български училища. Чул съм в Италия,,Англия

5

Анонимен

преди 8 години

До 1 Мисли и ако не ти е ясно чети. Не плюй по хората, що то така ставаш за смях, по жалък и от ***.. Тази територия е бела винаги на България и населението не е от сърби а от българи. Но с идването на СССР и с помоща на САЩ, и нашето БКП се пълни с продажни колхозници. Спират със закон контактите от другата страна на границата. Съсипват и връзките с роднини. разделят, братя, сестри, чичо, вуйчо и близки хора. БСП /БКП/и Русия не се занимават с тоя проблем и го правят мърляв

4

Анонимен

преди 8 години

Час по албански не щеш ли ако албанците решат да дойдат насам може и по македонски нещо, ъ ?

3

Анонимен

преди 8 години

А пък на мен в Нова Зенландия не ми дават да уча, моля г-на да се намеси ако може и по санскритски нещо.

2

Анонимен

преди 8 години

Тоя само като му видиш мутрата и ти става ясно що за евролибераст е.

1

Анонимен

преди 8 години

Още един *** с незнам си каква нагада взел се насериозно.