28

Анонимен

преди 8 години

16 годишните са непълнолетни, могат да се женят с разрешение на родителите си. за секс обикновено не искат позволение от мама.

27

Анонимен

преди 8 години

аз пък съм склонен да вярвам на адвоката, но не и на прокуратурата. не били намерили кръв, абе те крадците ги виждат на камери и ги излъчват по телевизии, а се почват някакви разследвания срещу 'неизвестни извършители'. този тип, ако е изнасилвач, което предстои да се реши от съда, нека си лежи в затвора, ама далеч не е педофил, 16 годишна възраст за някои сънародници означава вече 4 чавета. или пак прилагаме двойни стандарти?

26

Шоп

преди 8 години

До Анонимен 28 Вярно е, само с тая поправка, че девойката не е евроатлантичка, а русофилка, която според законите на "русский мир" не е грях да се трахне с партийния секретар на деревнята.

25

чул

преди 8 години

До Анонименказаха че пикаещия във фонтани бил засякан наблизо

24

Анонимен

преди 8 години

Честната евроатлантическа девойка се качила в стаята на стария комунистически вълк за да я урежда да влезе да учи право и изпила половин кило водка, а вълкът от своя страна взел, че и цепнал ципата. А сега защо не могат да го осъдят толкова време?

23

Анонимен

преди 8 години

До 25,26Цялата русофилска cгaн се е вдигнала да защитава педофила. Що не му дадете да насилва вашите внучки товарищи?

22

Анонимен

преди 8 години

Затвора му е малко . За такива , като него , трябва да отворят урановите мини .

21

Анонимен

преди 8 години

До 21. Като си толкова отворен. Утре при новите гости от Москва. Бягай да им държиш щафетата.

20

Анонимен

преди 8 години

Без да сте на работи в МВР , се вижда от събитията в райони като Ловеч, Пазарджик, Бургас престъпността е висока. Натрупвана с години, сега са броени месеци не може да се овладее.

19

Анонимен

преди 8 години

Горкия човечец. Вие пък не можете ли да му влезете в положението. Какви европейци сте бе? Дое...ало му се на човека. И той една душичка носи. Бъдете толерантни. Кой знае вкъщи каква чума го чака (като го гледам него). И онова малкото девойче какво толкова - и тя да е толерантна. Сега чичко Евстатиев, утре някоя брадата майка със иракско детенце. Трябва да свикваме. Нали това е демокрацията и върха на толерантността. Като ти ударят едната буза - подай и другата. Нали така...

18

Анонимен

преди 8 години

Още по времето на БКП морала западна. Платени партийни *** се въртяха по международни приеми. Така ,че и кмета по стар партиен обичай е изпълнявал с години тези връзки с мюсюлманите от Русия /от 80% атеисти в Русия стават 90% мюсюлмани и правят най голямата джамия в Москва/ свързани като търговски партньори на България. Цялото им партии5но ръководство на БСП е знаело.

17

!

преди 8 години

Някой знае ли колко се чака за скенер в държавна болница? Месец, може би повече.Е, каква е логиката един скапан педофил, който си е шибнал главата в стената докато са му го навирали отзад, ще измести стотиците нормални хора, чакащи за подобно изключително скъпо изследване?????????????????????????????????????????

16

Анонимен

преди 8 години

Иска ми се да попитам ако адвокатурата умишлено въвежда съда в заблуждение, че Евстатиев е правил опит за самоубийство, това не е ли наказуемо? То от тук си личи на какви "аргументи" ще се основава защитата...

15

Анонимен

преди 8 години

Смятате ли че не се знае кой е убиецът на сестри Белнейски? Аз не вярвам. Сигурно има връзка с някой силен човек. Но и той ще падне, все някой ден ще се разбере, ама каква полза, затриха децата.

14

Анонимен

преди 8 години

Всички стари комунисти са правили това, което е направил този човек. Само че никой не смееше да се обади. Погледните само какви партийни домове си построиха в градовете. Там и птичи не можеше де прехвръкне. Те само с проституция се занимаваха. Добре си поживяха. Та и този, те така са свикнали, мислят че са господ и всичко им е позволено. Крадат, е--т и всичко каквото сие сетите. Но времената се промениха. Сега реват, ама защо. Да беше помислил. Кой знае коя по ред му е тая жертва.

13

бай Иван

преди 8 години

До колкото си спомням от пресата,полицаите нагазили при огледа и следите от убиеца са заличени.После не съхранили по правилата взетия материал от жертвите.???Накрая уволниха началника на местното МВР за" пропуските" при разследването за сестрите Белнейски.

12

Тъпотия

преди 8 години

Да правиш секс с малолетна било престъпление.Това ако не е идиотизъм , здраве му кажи. Че то ако от 16 годишните има повече от 10% девствени , а може и по малко да са. Значи в България е пълно със закононарушители.

11

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен.... Относно случая...Точно по това време тоя нерез еше кмет а Пазарджик и всички знаят, че и тогава е имал влечение към малки момиченца. Нищо чудно и да си признае.

10

Анонимен

преди 8 години

Относно случая сестрите Белнейски се говореше,че има високопоставен ,а когото са водени девойчета ???

9

Анонимен

преди 8 години

Тая *** трябваше отдавна да е изгнила . А на всички, които го защитават им пожелавам да се срещнем. Или да дойдат в Стрелча да ги защитават.