8

Учител

преди 7 години

За какви 60 мин за втори модул говори господина? Втори модул е за 90 минути.

7

Анонимен

преди 7 години

И ние станахме "капиталисти". Вече всичко е измислено, а ти трябва да си жизнерадостния консуматор, който да купува повече и повече. Само, че западните демокрации се държат на това, че са имали възможността да крадат повече от колониите си. Ние се превърнахме в неформална колония и тая дето ревеше да се затворят реакторите сега твори в образованието.

6

Бивш учител

преди 7 години

До Анонимен 2 Напълно те поддържам! Преди време ми попадна учебник по история за 7-ми клас.Разпокъсан урок, почва на една страница, после-снимков материал, източници цитирани, и урока продължава на гърба на втория лист, а ученика вече е забравил какво е чел на първа страница.В същото време, още си спомням учебниците ми по физика, от 7-ми клас. Онези, черно белите, в които научаваше урока , четейки и гледайки елементарните, но интересни рисунки и опитни постановки.

5

Бивш учител

преди 7 години

Колеги, а помните ли една друга дивотия, която ни натрапиха-модулното обучение в професионалните училища?Добре че отпадна, като разбраха, че е неефективна. Когато я налагаха, обаче, в моя бивш техникум дойде директора на техникум от Казанлък, да ни агитира и разяснява предимствата и.Директно го питах 3 пъти, с какво е по-добра от старата система, той 2 пъти отбягва отговора, а изнервен на третия път каза-"По-евтина е!".Така и сега.По-евтино е оценяването така, а явно това е водещо сега, не знани

4

Анонимен

преди 7 години

Самата истина!

3

Анонимен

преди 7 години

Така е когато и ножа и хляба са в ръцете на един.

2

Анонимен

преди 7 години

Спомням си времето,когато на частни уроци ходеха онези деца,които видимо изпитваха затруднения с материала.По-скоро беше изключение от правилото,а сега това се е превърнало в правило.На частни уроци не ходят единствено онези деца,чиито родители не могат да си позволят 15-20 лв. на урок.

1

Анонимен

преди 7 години

В петък си направих експеримент с теста по математика и география. И въпреки че математиката ми беше любим предмет пък и в университета съм учил доста, успях да реша само 4 задачи. По география изкарах 46 точки или 4,60, от обща култура. Много хора не разбират математиката и я мислят за трудна. Самият аз докато бях в техникума се чудех защо ми е, но като почнах работа като ел. инж разбрах, затова деца учете.