47

Анонимен

преди 7 години

Няма никакво съмнение, че държавният департавент е определил Кри сталина за кандидат. В последно вдреме тя е все в България, непрекъснато се поиявява по всички телевизий и дава мъдри съвети. Изтъкна се, че произхожда директно от болярина Кършо, че прабаба и била румънка и пр. факти. Всичко това си е ПР.

46

Анонимен

преди 7 години

Дано то досега беше нито мъж нито жена Ама щом е от ГЕПИ пак ще е същото

45

Щирлиц

преди 7 години

До ШеленбергерСъгласих се,и аз къде гледам...

44

Щирлиц

преди 7 години

Погледнете снимката и изберете сами /според това дали сте мъж или жена/,просто проявете въображение.

43

Джоко

преди 7 години

Все още ли си вярвате, че бедният и гладен народ се интересува от вашите партийни надигравания ? Какво значение има за народа кои са и от коя партия са

42

Анонимен

преди 7 години

Ще е силен. Двига щанти и той като внучето :^)

41

До Гошо Тъпото

преди 7 години

Аз за Кристалинка няма да гласувам. Да гласуват пришълците, дето тя викаше да идват да ни оправят гена.

40

Борис Бойков

преди 7 години

това ,че ще спечелят с лъжи,манипулации,извращения и фалшиви бюлетини далеч не означава,тандемът на герб да бъде силен...пак фокуси ще гледаме от най-големия илюзионист в страната...цецко мецко и асистентката му цецка мецкова :)))))

39

taa Caca ot deka e

преди 7 години

Ca4eva iizre4e: референдума, инициирана от "Шоуто на Слави", наистина има дълбоки съмнения за противоконституционност...1) Pеферендума има дълбоки съмнения за противоконституционност???2) Pеферендума, инициирана от "Шоуто на Слави"???

38

Гошо...Тъпото

преди 7 години

Тандемът на който...залага Боко е,Кристалина и Цецка.Първата ще е президент на изтерзаният народ,а втората ще бърше...сълзите на онеправданите и недоволните,ако все пак има...такива.Така Боко спазва...предсказанието на баба Ванга,че жена ще ни...оправи.За това той слага..две,с което доказва,че е...умен и много хитър;подковава се два пъти.

37

маде ин Булгари

преди 7 години

Всяко едно краставо магаре, вързано за оградата на президентството в София, може да стане президент на НъРъБъ България.

36

До 37

преди 7 години

Ти шегуваш ли се?

35

Анонимен

преди 7 години

А дано е Цецка Цачева.Тя е и мъж и жена едновремено.

34

Спас

преди 7 години

Помолете недоразумението да завтори.:)))))))))) ТОЙ НИ Е ИДОЛА!!!!! С ОРЛОВИЯ СИ ПОГЛЕД И НЕПОКОЛЕБИМОСТТА СИ ЩЕ НИ ВОДИ ХРАБРО КЪМ СВЕТЛИ БЪДНИНИ!!! ИСКАМЕ СИ ВИДНИЯ ДЕМОКРАТ И ПАТРИОТ ПЛЮНСКИ!:)))))

33

Анонимен

преди 7 години

Мъж или жена - кандидатът на ГЕРБ за президент, или Цецка Цачева

32

Анонимен

преди 7 години

Верно е! Ще е силен. На думи ще е мнооооого силен! Верваме му. Като на онзи - европееца, дето дойде да си вземе имотите, които са му били дадени и построени от народа.

31

Анонимен

преди 7 години

Абе ония с Голямата празна глава ще определи, но едно е сигурно - травестит ще е ! Ни мъж ни жена ! Та да го слуша !

30

анонимна

преди 7 години

Госпожо Цачева, всички новозавършили без стаж не са компетентни относно работата, която ще работят. Така е било и с Вас.Когато не си работил трябва да има някой да ти покаже как се работи с апаратура, с документи и др. Не забравяйте, че и Вие сте били като тях и те ще станат като Вас

29

Анонимен

преди 7 години

Ами хайде,колко години чакаме да я направите богата тази прекрасна страна.Ама как да стане като всеки от вас дърпа кокала към себе си.Тази жена е работила цял живот и накрая мизерните 80 евро.Нейната вина каква е......тази че се е родила и живяла в страна в която дерибеите управляващи мислят само за собствените си банкови сметки.Нема оправия..

28

Анонимен

преди 7 години

Абе ГЕРБераст ли е не ми го хвали !