8

Кое?

преди 8 години

Кое е по- важно- защитата на границата от ислямистите или закупуването на самолети,с които ще браним въздуха, от който никой не ни напада? Изглежда ,чуе е по-важно да купим оръжия , от което някои ще спечелят милиони, отколкото да защитаваме нашите граници! Всичко е въпрос на приоритети ,които друг ни налага и пари!

7

бай Иван

преди 8 години

Вица за дядо Господ ,който раздавал акъл на моста....Службите да попитат израелците как си охраняват границата с един проводник ,заровен в земята,свързан към управляващ пулт,даващ инфо точно къде е нарушението на границата.Паметника на Бузлуджа може да почака,където да стане команнден център на българсите космически сили...и

6

Анонимен

преди 8 години

Нищо няма да са промени и за армията, и за гранична полиция. Нашите управници изпитват ужас от годни организирани военни структури, очаквайте увеличение на бюджета на НСО и други ***, да им пазаруват и да гледат децата им.

5

пенсионер-

преди 8 години

Генерала за сетен път потвърди със своя анализ за Състоянието охраната на границата че същата сеохранява от хора които никога не са ръководели полицейски служби.С ега има коренна разлика когасе е охранявала от ГВ и в момента отГВ.

4

това е

преди 8 години

Ресурс има ред и дисциплина няма в службите е пълен хаос и бардак,народа плаща огромни суми за заплати и привилегии а не получава нищо.

3

А за него?

преди 8 години

Ами те и Динко(слава богу,свалиха му обвиненията)и Перата(под домачен арест,чака дело,защото не е помолил трансграничните "туристи"да поседнат,да почакатдокато дойде полиция,ами ги вързал със свински опашки и поискал да се върнатобратно),казват същото и имат големи неприятности.Очаквам предявяване на обвинения към Григоров за подбуждане на самоуправство.

2

А,

преди 8 години

сега разбирам,че и сме имали и служби...Браво!

1

българина

преди 8 години

Минното поле е най доброто и евтино решение. Гръцките мини купени за по 10 лева които обича и човек! Нека спасят България сега. При желание всичко е възможно. Но при предтели като тези резултата е заличаване на България от картата