11

Х.

преди 7 години

А за победителите - супер слабо изпълнение. Обаче понеже са много хора в "отбора", имат далеч повече роднини, които да гласуват за тях. Неслучайно всички участници имаха 7-10% зрителски вот, те над 20%. Просто да не повярва човек, имайки предвид колко посредствено беше изпълнението им.

10

аааа

преди 7 години

"Единственият в България с глас контра тенор е на едно от последните места?!..."Точно пък неговото изпълнение беше толкова скучно, че едва не заспах пред телевизора. Освен роднините му едва ли някой друг е гласувал за него.

9

Анонимен

преди 7 години

Че кой друг да спечели в държавата на Слави-тата..

8

Анонимен

преди 7 години

Чалгарията победи.Талантите са вън от играта.

7

Отговор

преди 7 години

До Бат Съли...Господине, бъркате телевизията. По Нова не се излъчва това предаване... А безспорният лидер в този жанр предавания е "Като две капки вода".

6

11

преди 7 години

От туй отдавна нищо не става. Нито са български, нито са таланти.

5

nina

преди 7 години

Единственият в България с глас контра тенор е на едно от последните места?!...Моето обяснение е, че интелигентните хора, които биха го оценили по достойнство просто нене гледат предаването!

4

Анонимен

преди 7 години

Върви сега предаване с победителите в сутрешния блок, макар да не съм гледал шоуто - свежи, млади хора са.... не знам дали са показали нещо уникално, но се радвам да има такива хора в България.

3

Бат Съли

преди 7 години

Много слабо и посредствено предаване. Черешката на тортата е много по-забавно от това. А и щом Асан с "брилянтното" си изпълнение на "Хубава си моя горо" в кючекчийски вокален стил стана 4-ти ... то значи, че или продуцентите в Нова са Толерасти или пред БГ телевизорите има само моургави събратя които пускат смс=и за свя ссвоя събрат моургавелкото.

2

Бай Иван

преди 7 години

Да си търсят други забавления, този тип предавания станаха много банални.

1

Анонимен

преди 7 години

Един епизод не съм гледал... някога цяла Бг гледаше шоуто на Метин, после дадоха на друг първото място.