93

Аз не съм простак

преди 8 години

След коментара за разположението на Пекин се зачудих дали пък случайно виетнамците не са превзели Китай. Все пак нали натикаха САЩ в "мечи г...з". Но прочетох и накъде е бил отплавал Магелан и се съгласих за пореден път с великия Радой Ралин. bulgarski.pogled.info/news/70823/Prostakat-e-kremak-korav-i-mogasht

92

Анонимен

преди 8 години

Ами точно Господари на ефира са й виновни, че е проста. Дори сега пак простее, защото Магелан също не е бил в Пекин. Да не знаеш някой град къде е... ***-дойди, ама Пекин и децата знаят къде е. Поредната "Калинка"!!!!

91

Selo knijovnik

преди 8 години

Otkade da znae?! Tia e uchen bg injener ixpert... V Kirkovo nema vietnam, nema pektin...:-)

90

сссс

преди 8 години

Винету да я изгони от бандата ГЕРБ -тя е по-проста от средното ниво гробари.

89

N

преди 8 години

Jina

88

Анонимен

преди 8 години

Не не е Магелан а е пр-ста като ци-га-ка! Видими резултати

87

Селянин

преди 8 години

Тази госпожа има доста свадлив език и глас, но явно не е ходила на училище. Все едно да изпратиш Москва в Южна Каролина. Во не от ГЕБР всички са такива - оказа се че някой не са чели и Винету

86

РККА

преди 8 години

изисква се доста дързост да мериш мегдан с Буш и Путин,и да не забравяме все пак че първия го замерваха с обувки на една пресконференция....пък сте много докачливи бре ,то за лапсосите както дойде ,ама те Чаушеско за делата му го опаткаха....

85

Анонимен

преди 8 години

Мълчанието е злато - народна мъдрост. Госпожо, съжалявайте за пропуснатото си мълчание.

84

Анонимен

преди 8 години

Те Китай и Виетнам се биха по едно време. Та нищо чудно да е останала с впечатление, че виетнамците са превзели Пекин.

83

възмутен

преди 8 години

"Неволна грешка, още наричана лапсус". Никаква неволна грешка - Караянчева не знае къде се намира Пекин! "Единствената лента, която преряза Пламен Орешарски е на ресторант в Пекин, каза Караянчева. Тук се намеси председателят на парламента Цецка Цачева и подсказа: Виетнам. Е, то Пекин е във Виетнам, обяви Караянчева и продължи..." Ако това е неволна грешка з съм китаецПроста, проста, нахална и неграмотна! То Пекин да беше малко селце, та да се обърка.....Такива грамотни хора ни пишат законите!

82

Анонимен

преди 8 години

Магелан тръгва на запад обикаля Южна Америка при Огнена земя и стига до островите около Австралия, където го убиват. Останалите завършват обиколката на Земята, през нос Добра Надежда обикалят Африка. Отдавна не съм учил география но няма как да объркам. Какво иска да каже тази калинка с Магелан на запад, изразявайки се иронично? Но пак май лапсус???? Греда!

81

Анонимен

преди 8 години

Тази женица не е била много усърдна в школото и това обяснява много. Лапсус - добре, кой ли не е правил! Ама за Магелан малко се е пообъркала - човекът съвсем съзнателно е тръгнал за достигне Азия, плавайки в западна посока. На изток вече е бил, воювал, картографирал.

80

Анонимен

преди 8 години

Да Магелан си е Магелан и всеки що годе малко образован индивид на тази планета знае за него, а за Вас дори и сега никой не Ви познава и след като отстъпите стола на др. никой никога няма да си спомни за Вас.

79

Занзибар

преди 8 години

Може и 42 години да си внасял вноски, е все тая. Ти не си тук, не знаеш какво става, не си в час с нищо. Вчера си бил пред вас, днес там има мол. Ти нямаш право да определяш по какъвто и да е начин съдбата на тия, дето са тук. Сега трябва да ти стане още по-ясно.Аз го писах.

78

Анонимен

преди 8 години

До БерлинМоже и 42 години да си внасял вноски, е все тая. Ти не си тук, не знаеш какво става, не си в час с нищо. Вчера си бил пред вас, днес там има мол. Ти нямаш право да определяш по какъвто и да е начин съдбата на тия, дето са тук. Сега трябва да ти стане още по-ясно.

77

Анонимен

преди 8 години

Ако беше умна толкова колкото е нагла и проЗта цена нямаше да има ! Ама в ГЕРБ умен ? Невъзможно !

76

DIDI

преди 8 години

Ми не си Магелан,ама и на училище не си ходила.ХАХАХАКак може такава тъпота?!

75

Анонимен

преди 8 години

Само се питам всички ГЕРберасти ли са толкова прости колкото тази ? Но веднага си и отговарям - като знам шефа им, какви да са ? И тези тръгнали държава да ми управляват ??? Закони да ми пишели ???

74

Анонимен

преди 8 години

Тази кукумявка опитала да изглади единия гаф и направила друг - обидила Фернандо Магелан. На малкия му пръст не може да стъпи.