21

Ot chugbina

преди 7 години

До Анонименposlovichna e prostoriiata na balgarina ot vekove i za vekove!!!

20

Зелен трактор

преди 8 години

Проучването доказва,че софия е един *** ***!

19

Кр.

преди 8 години

До анонименВ Люлин е най-чистият въздух в София. Другите неща може и да са верни, но въздухът там е най-чист по простата причина, че 90% от въздушните течения и ветрове в София идват от Запад-Северозапад и съответно в Люлин постъпва чист въздух от полетата на запад от София, а мръсния за изтласква на изток - към Младост и Дружба :)

18

Kr.

преди 8 години

Това проучване разбира се не е вярно. В София 2/3 са хора от провинцията, които хабер си нямат от такива фактори като шум и замърсеност на въздуха, защото са в еуфория от моловете, високите си заплати, нощният живот и дискотеките и не обръщат внимание на другите фактори. Когато прекарат 20 зими в града с по 15-20 дни непрогледен смог и се надишат с него ще разберат, че въздуха в София е може би най-мръсен в цяла Европа...

17

анонимен

преди 8 години

в люлин е много мрьсно и шумно стари коли бльскане на вратите по всяко време наденоношието музика през ношта от коли и апартаменти изобшо на никои не му минавамисьлта за тишина автомивка между блоковете което е голяма грещка застрояване безмисьл не се садят дьрвета а само се сечат

16

Анонимен

преди 8 години

Ми логично е въздухът да е прашен след като градът е мръсен... Земи т`ва тъпо заглавия

15

Славяно-българи

преди 8 години

Хак да ни е членството в този евро объркан съюз. Ако си бяхме в Евроазийския съюз и въздуха ни щеше да е чист, и младите ни хора нямаше да бъдат заробени на запад и пари щяхме да имаме.

14

Индианец с пръст

преди 8 години

Мария,сервираш ни поредното недоносче на Евростат!Питали не знам кого си засубективните му усещания.Статията звучи като опит на средношколец да правижурналистика.Нека се опитва,но защо ни го давате като сериозно четиво?Че въздухът у нас е мръсен,две мнения няма.За да прави класации обаче,тованещо Евростат трябваше да определи няколко параметъра-прах,шум,аерозоли,СО и СО2,NO и т.н.(има си специалисти) и да ги измери с уреди,а не с наплюнченияпръст и нежния нос на случайни граждани на града.

13

Анонимен

преди 8 години

Еми съвсем нормално, ние сами си го правим. Всеки замърсява и вдига шум, без да се съобразява с околните, мислейки си обаче, че те са длъжни да се съобразяват с него. :)

12

Как беше

преди 8 години

"Видими резултати" Кой ли управлява София последните 15 години.Моля вижте продължават да строят пред Меито и студентски град

11

Анонимен

преди 8 години

До toniПоредното селско *** отишло в чужбина и забравило от къде е дошло.

10

Анонимен

преди 8 години

Какво няма да е мръсен въздуха в София. Цялата провинция дойде в София с таратайките си.

9

Анонимен

преди 8 години

За да не е *** и прашна София, улиците и тротоарите трябва да се мият регулярно. Местната власт трябва да си изпълнява задълженията, предварително платени с нашите данъци и такси.

8

Ауслендър

преди 8 години

Геноцид....Геноцид....Геноцид!!! Геноцид спрямо собствения си народ! Значи, за да оцелееш трябва да живееш и работиш в големия град. Ако живееш в провинцията в някой малък град или селце, нямаш големи шансове да създадеш пълноценно семейство, от там започват дълговете , които цял един живот няма да ти стигне да върнеш! Кажете ми всички вие демократи,комунисти или други с промити мозъци, как да оставаме и да живеем в България.... ?! Хубаво е всеки да излезе в чужбина и за да види огромната разлик

7

Иванчо

преди 8 години

Ама това не е ФЕКГ нито статистка - а просто анкета. Няма нищо общо с истината. Все едно мен за питат доволен ли съм от въздуха или шума в София. Голяма глупост. Разбира се , че всеки ще си каже каквото му скимне. Аз зяпне съм подвижна лаборатория за да знам дали въздуха е чист или не. Долу комшийкана като пръдне и ми замирише - не съм доволен.

6

Анонимен

преди 8 години

В провинцията е чист въздухът.

5

До Кметицата

преди 8 години

Нещо да кажеш?

4

СА

преди 8 години

Абе то това столица е,бе?!!Не стига останалото,ами и от столицата да ме е срам!!

3

Стамат

преди 8 години

Ето, паркирането в зелените площи и изпрати на върха в поредната класация :) БРАВО!

2

София

преди 8 години

В Събота свалих пердетата за пране бяха мръсно сиви !