12

************

преди 8 години

Спестяват: значе нищо не е направено в МВР

11

Анонимен

преди 8 години

В ПОЛИЦИЯТА НЯМА ПРИВИЛЕГИИ ИМА СОЦИАЛЕН ПАКЕТ, ВСЕКИ КОЙТО РЕШИ ДА КАНДИДАТСТВА ЗА РАБОТА ТАМ СЕ ЗАПОЗНАВА С НЕГО, СЕГА ПИТАМ КОЙ МЛАД ЧОВЕК, УЧИЛ 4/5 ГОД В АМВР , А ЗАЕДНО С ТОВА СЛЕД ВТОРАТА ГОДИНА УЧИ И ПРАВО, ТА КОЙ ЩЕ СЕ ХВАНЕ НА ДЕНОНОЩНА СЛУЖБА ЗА ИМА НЯМА 600/800 ЛЕВА- В ЕВРОПА КАТО МИЯЧ НА ЧИНИИ ЩЕ ВЗЕМА 5 ПЪТИ ПО ВЕЧЕ, МИСЛЯТ ЛИ ЧЕ ЕДИН ДОБЪР ПОЛИЦАЙ СПЕЦИАЛИСТ СЕ ОБУЧАВА ПРОДЪЛЖИТЕЛНО И ОГОЛВАТ СЛУЖБАТА ОТ КЪМ ВИСОКО СПЕЦИАЛИЗИРАНИ КАДРИ И КАК ЩЕ СЕ ОТРАЗИ ТОВА НА СЛУЖИТЕЛИТЕ.

10

Бай Миле

преди 8 години

А бе що правите народа на луд: каква реформа след 10 години??????? Орязване на всички привилегии още сега и на всички служители, а не разделени на стари и млади! Бъчва знаеш ли какво е дискриминация?! По-лошото, е че аз знам, че не ти диктуваш парада, а някой друг, както и РЕФОРМИ няма да има!!! Поне спрете да лъжете хората. Отговора е много ***...

9

Анонимен

преди 8 години

На политиците думата "реформа" им звучи добре, затова предпочитат да наричат рязането на пари и спестяването "реформа". Всъщност реформи няма. Няма да се направи нещо, което да направи полицията ефикасна, да спре корупцията и да почувстваме повече сигурност. Политиците вече си създадоха собствена елитна гвардия, наречена НСО. Там рязане на пари няма, там са задоволени с всичко. За останалите граждани не им пука.

8

Ганьо действа

преди 8 години

Тази година ще прецакат офицерите, а догодина и останалите. Нищо ново под слънцето. "Разделяй и владей!" в действие. Целта е обезглавяване на МВР, за да се назначат на възловите позиции послушковци, които да не разследват далаверките и престъпленията на властимащите.

7

ех

преди 8 години

Много са спестовни тея Гербаджий бее..а от милиардите дето теглят през няколко месеца няма ли да поспестят

6

статев

преди 8 години

От 1980 когато започнах в мвр до сега не знам колко министри се смениха и всички реформи правеха повечето парашутисти не знаеха пистолета си да заредят та и тая кифла при команда легни сигурно ляга по гръб

5

Анонимен

преди 8 години

На Баце надуваемата кукла, милата тя......

4

Анонимен

преди 8 години

Закривай и не се обяснявай !

3

123

преди 8 години

Тези служители които се назначават по ЗДСЛ плащали като външни в базите за почивка на МВР- това дали е вярно?

2

bluesky1

преди 8 години

Каква реформа бе да е.. Вашата некадърна леля....

1

Анонимен

преди 8 години

65 милиона лева за крадене, за сметка на закрито, неработещо МВР.ГЕРБ - видими резултати.