207

факти

преди 8 години

Дянков спря кранчето на "търгуващите фирмички" с фалшив износ и смукане на ДДС ,което беше процъфтяващ бизнес при тройната ламя и при мавъра"Опитните ни" бизнесменчета си откриха тлъсти сметки в КТБ ,но забравиха ,че и кръстника си има кръстник и че да откраднеш от крадец не е кражба!И всичко това беше преди и след Борисов-1.НЕ Е КОРЕКТНО далаверките на отчетения като успешен мандат на Овощарски да се стоварва на гърба на Премиера ниКазах!

206

Анонимен

преди 8 години

Батман лети и спасява банки. Баси тъпоъгълника премиер! Баси простия електорат!

205

Анонимен

преди 8 години

Така е.Балона КТБ се наду точно по негово време.

204

777

преди 8 години

До АнонименНАРЦИСТИЧНО ЛИЧНОСТНО РАЗСТРОЙСТВО МУ СЕ КАЗВА НА ТОВА

203

777

преди 8 години

РАСТЕ......ДЕТСКИТЕ СА 37ЛВ А ЗА ТОАЛЕТНА ХАРТИЯ НА ДЕПУТАТСКИ *** ПЛАЩАМЕ ПО 1000ЛВ НА МЕС

202

Анонимен

преди 8 години

явно човека си страда от мания за величие и разни други съпътстващи психични отклонения, но по-притеснително е, че има хора, които още му вярват или поне медиите се опитват да изкарат така нещата

201

GramadareV

преди 8 години

барабар и външният ни дълг расте със скоростта на светлината. Вадим 10лв. харчим 15лв. Това не е икономика, това е болшой театър!

200

Анонимен

преди 8 години

Като гледам расте и обичта на хората към ПРЕМИЕРА-СЛЪНЦЕ :):):):). Ейй, хора, няма толкова нагъл и лъжлив крадец, като тоя втори, ееейй, истина ви казвам - къде е фискалния резерв от предишното му управление с Дянков, къде са парите от КТБ, къде са 16-те милиарда, дето ги дръпна веднага пак като стана премиер...някой пита ли за това как се разходват??? Няма такъв, наистина, тоя счупи всички рекорди, ама всички.

199

Анонимен

преди 8 години

Според мен Боко е прекалено мек с вас. Утре 5 лв. билет 6 лв. литър бензин, двойно кв. ел. енергия и така... То всичко му се разминава, що па да не пробва.

198

Рарзруха

преди 8 години

Радвайте се на Бойко, той е олицетворение на българската мечта. От просто овчарче да станеш мега милиардер само с хитрост и лъжа. Дай боже повече такива за да довършата държавата по-бързо и да не се мъчим.

197

АК-47

преди 8 години

Разбира се, че всичко расте! Расте мизерията сред българите /нямам предвид продалите се на "Америка за България" и цялата властова върхушка, която си живее на друга планета/, расте чалгаризацията на нацията /прави се съвсем умишлено/, расте корупцията, расте престъпността, и много чудно, растат килограмите на всички, попаднали във властта...

196

Анонимен

преди 8 години

До пешоТрябва да си много сляп и глупав, за да мислиш Борисов за по-добър от изброените. Той е от малкото останали партийни кадри. Авторитарен лидер, със силно его (съпоставимо с това на Ердоган), изпечен лъжец. Типичен "комунист" от гледна точка начина на употреба. Но ако беше вирял истински комунизъм в България, такива като Бойко просто нямаше да ги има...

195

помним

преди 8 години

Добре ама това с КТБ какво беше?Делнахте си с Шиши по милиардче,а?

194

Край

преди 8 години

Откраднатите от българския народ 4млрд никога няма да се върнат и никой няма да бъде наказан. Защото българският народ не е субект а една аморфна структура без воля за живот без желание да въздаде справеливост.

193

Край

преди 8 години

При Борисов 1 държавните предприятия ЗАДЪЛЖИТЕЛНО имаха пари в КТБ. Тогава банката се наду с пари които се оказаха раздавани на Пеевски, Василев, на Бареков, на Сталийски и подобни все близки на Борисов и Доган. БОРИСОВ беше част от най голямата кражба на века от българския народ - около 4млрд. и то не маловажна и то със сигурност добре платена част от грабежа.

192

БАТ ИЦО

преди 8 години

Дълговете наистина растат, да!При Орешарски външният дълг беше 12% от БВП и при тебе,Тикво, гони 30 %

191

pohvali se

преди 8 години

kakvo da kazesh na babichkata koiato iskashe da te nagosti s bob

190

Анонимен

преди 8 години

Да де, човека си е прав. Той се е прицелил много по-високо - да фалира държавата. Няма да се занимава с игри на дребно.... банки глупости!

189

Анонимен

преди 8 години

Расте ама горчи .

188

пешо

преди 8 години

Гласувам за малка партия, но ако изборът е бойко срещу комунисти, турци или нацисти, то наистина няма избор. И бойко е зле, но той е най-умерено зле в сравнение с изброените, които са винаги пагубни за България. Пък троловете да си говорят каквото щат.