59

ivailo1403

преди 7 години

Като са толкова нерешителни германците, и още не са изритали Меркел ще страдат от нашествениците... Важното е , че тая пап.л.ач не остава в България, а за Западна Европа не ми пука че се ц.и.г.а.н.изира... Даже ми е кеф, щом под натиска на САЩ враждуват неправедно срещу Русия.

58

Анонимен

преди 7 години

До ВВВКаква критическа... На тази възраст си е деменция!

57

Анонимен

преди 7 години

Меркел бърка здраво с костеливи пръсти в задния двор на путинистите, затова реват като вдовички за ...

56

до 105

преди 7 години

"Свободна икономическа зона от Лисабон до Владивосток" - това го е предложил самият Путин. Меркел казва, че ако има мир в Украйна, ако се спазва споразумението от Минск, тя няма нищо против Свободна икономическа зона от Лисабон до Владивосток.

55

Анонимен

преди 7 години

Merkel izpulnqva doslovno narejdaniqta na gopodarite si- internacionalisti! Te suzdadoha kapitalisma v dne6niq mu vid,kakto i komunisma! Tova sa onezi gadove,deto tormozqt cqloto 4ove4estvo ot vekove nasam! Znaete koi sa!!!

54

Анонимен

преди 7 години

Меркел не знае как да се спаси положението си, и затова правят такива неверни твърдения пискливи на единно икономическо пространство, това е направено с цел да се отклони вниманието от тежкото положение на германци в Германия на мигрантите.

53

ВВВ

преди 7 години

БАБА КОСТЕНУРКА НЯМА ДЕЦА НЯМА НИЩО ЗА КОЕТО ДА МИСЛИ И ЖИВЕЕ..ЯКО Я ТРЕСЕ КРИТИЧЕСКАТА .

52

Анонимен

преди 7 години

Мутти Анги си е направила добре сметката , само дали ще и излезе

51

aa

преди 7 години

*** бабушкера ,сега не може да ги разкарат тези т.н.мигранти-десетилетия ,колкото и икономиката на Германия да върви ,разходите за 2-3 000 000 неработещи и неграмотни ще са колосални-ще разрушат ред ,дисциплина,демографски и религиозно ще променят целия състав на населението на Германия в знак (-..

50

Анонимен

преди 7 години

Меркел вчера го каза:"Свободна икономическа зона от Лисабон до Владивосток". Но умните русофили не могат да разберат , че това означава анексия на Русия.

49

Българин

преди 7 години

Тая сбърканата напълни Европа с терористи ...

48

bobo

преди 7 години

Ami stiga veche s tezi stari kom. babi! Za tova vurvi taka sveta, ot losho na po-losho!

47

Анонимен

преди 7 години

глупачка-социалистка. не е рядко срещано явление. не говорим за делението леви/десни, защото социалистите са преди всичко хора с мислене като нейното. мислене на вечен теоритик-идеалист.

46

Анонимен

преди 7 години

Браво, германците най-после се "светнаха" за състоянието си, под влияние на Меркел и мигрантите. Сега трябва да последва връщане на националсоциалистическата политика и изритване на всички oрки обратно в дупките, откъдето изпълзяха. След което примерът им да последват и останалите страни в Евросъюза.

45

Зак

преди 7 години

Прав е човека, Меркел унищожава немския народ.

44

анонимен

преди 7 години

европееците с тяхните си аколенци покани ще се стреснат ама когато мигрантите почнат да им пикаят по главите ама ще бъде много късно господа,с тяхната арогантност и нахалство ще насадят ислемизма

43

Анонимен

преди 7 години

91 Със сигурност мигрантската вълна се е отразила на рейтинга им , на изборите преди няколко месеца не загубиха катаатрсофално и взеха 2 от три провинции

42

Анонимен

преди 7 години

Немския народ мрази Меркел и я плюе с основание. Дори и да не е така, това си е тяхна работа. Необяснимо е защо тук разни одисейчовци и станойчовци я защитават с цената на живота си и са готови да се хвърлят за нея като Матросов на амбразурата. Очевидно са платени ***, няма друго обяснение.

41

Анонимен

преди 7 години

В България лявата партия БСП е партията на богаташите, на децата на комунистическата върхушка, която ограби националното богатство.В Германия дясната партия е на бедните, които се страхуват за работните си места, които са лишавани от общински жилища, за които са чакали по 10 години, за да бъдат дадени тези жилища на пришълците.

40

Кико

преди 7 години

В лудницата нормалните изглеждат луди! Та така и с тоя човечец! Прав е, ама безумните го сочат с пръст, подведени от платените принцове-джихадисти от Залива!!! Упс..., май казах много! Меркел погреба ЕС, дано да е за добро!!!