18

turk

преди 8 години

И Турция миналата година постави рекорд 43 милиона туристи.само че за турция това не се счита за голям успех а само началото.от новото летище в истанбул ще минават над сто и петдесет милиона туристи на година...

17

ххх

преди 8 години

Споменатите фекални места никога не са били туристическа атракция за мен... а забравили са още една фекална дупка Индия.

16

за 19...

преди 8 години

......колко бибитки направи в Анталия ,бе...??!/би-бииииииииип.....ха,ха,хааааа.../

15

Анонимен

преди 8 години

Все държави на зрелия, развит и победил ислям. Хората си знаят - има ли ислям - нямаш работа там.

14

ГЕРАСИМОС ГЕНАДИУС

преди 8 години

ГЪРЦИЯ МИЛАТА ГОДИНА ПОСТАВИ РЕКОРД == 26 МИЛИОНА ПОСЕЩЕНИЯ !!..РАЗИРА СЕ ФРАНЦИЯ Е ПЪРВА С 60 МИЛИОНА, ПОСЛЕ ИТАЛИЯ И ИСПАНИЯ, НО ЗА ГЪРЦИЯ ТОВА Е НЕБИВАЛ УСПЕХ !

13

ЛеЛЕЕЕЕЕЕ.....УЖАС..

преди 8 години

НА МОРЕТО Е ПЪЛНО С ТЕРОРИСТИИ ------СЕРВИРАТ , САМО МЕТИИЛОВ АЛКОХОЛ И МЛЕЧНИИ ПРОДУКТИ С ПАЛМОВО МАСЛО!САЛАМИИТЕ , ПЪК------ПЪЛНИ С ПУЕШКИ КОЖИЧКИ И СОЕВО БРАШНО!НА ЗАПАДНЯЦИТЕ ИМ ЗАЛАГАТ БООМБИ ---ТА ДА УМИРАТ БЪРЗО !!!А, НАС -----НИ ТРОВЯТ , АМА БАВНО .....ТА ДА СЕ МЪЧИМЕ ПОВЕЧЕ....!!!!

12

Анонимен

преди 8 години

Египет Тунис и Турция са бардаци пълни с тероризъм ,където във всеки един момент може да те превърнат в студен труп и жертва на атентат или да ти отрежат публично на запис главата

11

Анонимен

преди 8 години

Снабдиха ги със средновековна демокрация, за да може да се окрадат страните им по-лесно, защото диктатор, диктатор, но само един и с малко обкръжение. А иначе всеки както може да докопа. И за радост на всички, сега и туризъм нямат, защото и те тарикати, но на собствена територия.

10

ТЕ СААТУКА ,БЕ....

преди 8 години

Тука у България ---терористите са си наши --родни!ВСЕКИ ДЕН НИ ТРОВЯТ С МЕНТЕТА --СИРЕНЕ , КАШКАВАЛ , САЛАМ......И ДР.У БЪЛГААРИЯ , АКО НЕ СЕ УДАВИШ НА МОРЕТО ----УМИРАШ ОТ МЕНТЕТАТА!!ПЪЛЕН ТЕРОРИЗЪМ ,БЕ........ЦЕЛО ЛЕТО!!!!!!

9

Анонимен

преди 8 години

В момента Египет е най сигурната държава. Преди 2 дни се върнах от Александрия ходих и до червено море. Цялата им армия е на бойна нога но без да се набиват на очи. Пълно е с туристи от цял свят. Хотелите им се пръскат по шевовете. Плажовете им са като в приказките. Красотата е неземна. Никога не съм и сънувал че там може да има такива красоти. Времето е чудесно няма дъждове няма бури само един лек бриз и температури до 35 градуса. Цените им са напълно нормални а обслужването на световно ниво.

8

Анонимен

преди 8 години

До ИзводNo nay mnogo hora sa izbili hristiyanite vij krustonosnite pohodi,purvata svetovna,vtorata svetovna vse hristiyani zapochnali voynite i sega pak hristiyani sa vinovnite za metejite i izbivaneto na musulmanite v arabskiya svqt

7

Анонимен

преди 8 години

Ай,неграмотен швед,не можеш да си напишеш и родината правилно бе!

6

jja

преди 8 години

a be nyakoy hodil li e v turtsiya ot vas togava govorete as hoih i vidyah -- ima da mectaeete

5

Анонимен

преди 8 години

Напишете статия за Джокович ,бе утрепеняци.

4

До 4

преди 8 години

А ти ходил ли си , или само през оградата си гледал? Аз съм израстнал под джамията , в двора и съм си играл . Казах ти , от личен опит знам. В много държави съм ходил , в Пакистан даже . Смотани и скука е там където се разхожда аллах. Съвсем друго е в латинска америка ( примерче ) и там съм бил , пал от личен опит ти го казвам.

3

Анонимен

преди 8 години

Да живее Турция.........тепърва започват да плащат със лихвите........туризъм няма,появява се от някъде Кюрдистан....чужденци много,скарани със съседите си.....абе контра отвсякъде и така трябва да е......

2

Друг Анонимен

преди 8 години

До: Анонимен (номер 2)Бе не е така. В Казахстан са ми казвали че било много готино.

1

Анонимен

преди 8 години

Как умря Мармарис ? Най-напред това турско градче беше любимо място за западни туристи. Сред това дойдоха източноевропейците, те изгониха западноевропейците. После дойдоха руснаците, те отказаха източноевропейците. Пре цялото това време Мармарис се разрастваше на запад- хотели, апартаменти, дискотеки. Естествено е да се построи джамия, защото западната част на града доста се отдалечи от стария град с джамиите и на живеещите там турци и беше далече. Като осветиха джамията си отидоха и туристите.