7

Анонимен

преди 7 години

Neshto ima s toya imot. DOKUMENTI IMA LI fakturi....i

6

Хейтър Тролев

преди 7 години

Не забравяйте как се обърна на 180 градуса случая с момчето от Враца- всички се кълняха ,че бил примерен и как ей тъй го набили , а после какво излезе ........ И за този се изприказваха много неща , но ОФИЦИАЛНА информация НЯМА , защото тече разследване и ВСИЧКО СА ЗАГЛАВИЯ ОТ ВЕСТНИЦИТЕ , първо било за да им вземе къщата , а после излезе че май е негова , построена с рушвети и затова е на името на родителите ..

5

Анонимен

преди 7 години

Системата ги създава такива. Глупави,нагли,необразовани ***, извършващи престъпления денонощно и пъчещи се с картата напред. А този крадец от икономическа полиция, уволняван многократно, даже е убил родителите си, за един камион с тухли и декар земя. Купи си бе мързелив мърляч,или си свикнал всичко да е на далавера,като в полицията.

4

2 до Ястреб Османлия

преди 7 години

Простотията не познава етнос или религия. Виж прочети малко по-надилу авера ти Бахар от Русе как заколи жена си и я изхвърли от колата в движение и остави дете на 7 г сираче. Така, че вземи се в ръце и стига писа глупости.

3

Анонимен

преди 7 години

Разследващите да разгледат случая Ваньо Алексадров като съдебна грешка през 80-те години,лежал шест години в затвора,до разкриването на убиец на втора жертва.

2

Авнер

преди 7 години

До Ястреб Османлията ако този е убиец да си получи наказанието, НО нека не забравяме че..османлиите все още продават дъщерите си за пари, а ръстника на терора Ердоган иска да върне харемите които да обслужват един мъж. Останалите какво ще ги прави ????? Евнухи скопени или ще им промива мозаците че ако се самовзвривят и убият друговерци алах ще им даде 40 девственици на небето. Това чудо историята вече го познава. На него са способни само османлии и ислямисти.

1

До 1

преди 7 години

Наследство от османлиите.