41

змей горянин

преди 8 години

:) :) :) https://youtube/watch?v=bfM19PeXM40 - на този клип ясно се вижда, че не таралежа , а змията напада таралежчето, опитва се да го ухапе което е свито на кълбо и се пази, разгъва се и си тръгва когато змията се маха ... А това не е от България впрочем.

40

Анонимен

преди 8 години

До змей горянинНе знам защо не се отварят. Напиши го на английски. hedghog vs snakeОстанах крайно изненадан от факта че сивата *** напада и яде змии.

39

змей горянин

преди 8 години

що за цензура страннна? с Herpestidae е името на животното, което ми цензурират ....

38

змей горянин

преди 8 години

с ***.

37

змей горянин

преди 8 години

До АнонименНе успявам да отворя линковете ти както и да открия видео в ютуб с таралежи и змии. Да не бъркаш таралежа с ***?

36

Анонимен

преди 8 години

38https://youtube/watch?v=F9Gs6Mz3ZNAhttps://youtube/watch?v=bfM19PeXM40https://youtube/watch?v=pNKqoR0GDvM

35

змей горянин

преди 8 години

Не споря, че таралежа може да изяде някое малко змийче, ако някак налети на него, но твърдя, че змиите не са приоритет на таралежите, най-малкото поради разминаването м/у начинът им на живот и е дърт МИТ , че таралежите оттърват някого от змии или преследват въобще много змиите! В природата безпощадно работи закона за запазване и съхранение на енергията, таралежа (както всяко друго животно) не преследва трудно откриваема плячка, когато има друга храна в изобилие около него!

34

змей горянин

преди 8 години

До Анонимен 381. таралеж. са нощноакт. животни, а змиите дневноакт. - те просто се разминават; 2. таралеж. са всеядни, т.е. ядат всичко от плодове до *** (трупове); 3. ютуба ми май е счупен, там намирам клипове, на които таралежите ядат вишни, пият вода .., прати ми някой линк на бой м/у таралеж и змия; 4. във вибокс веднъж бях гледал таралеж да яде змия, която змия имаше видима гол. рана и кръв в сред. на тял. си, а таралежа я гризеше някъде от края, т.е. не се знае дали не била умряла вече.

33

Анонимен

преди 8 години

До змей горянинЛакомията е нещо много отрицателно за всеки един отрасъл! Това което знам е че има змийски ферми в които змиите се развъждат за храна, лекарства и кожи. До колкото съм запознат не е въобще трудно да се развъждат. Няма нужда от обори и огромни помещения. Змиите се хранят веднъж на две седмици. Обичат най-вече жаби които в нашата страна ги има в изобилие.

32

Анонимен

преди 8 години

Ами Пловдив са обявили война на котките те убиват не само мишки но и змии. Няма котки има мишки и гладни змии които се хранят с тях.Заключение . Не се бъркайте в Майката природа.

31

Анонимен

преди 8 години

до 39: Френд, научи се кога се пише и кога й

30

Я

преди 8 години

До Анонимен 20змий, институций, канцеларий ...........хахахаххах

29

Анонимен

преди 8 години

До 33. Абе френд, ти в твоя дълъг живот виждал ли си youtube и колко клипове има как таралежите ядат змии...Аре погледни, а....

28

змей горянин

преди 8 години

До Анонимен 36Нелоша идея впрочем, но в природата не са в такова количество (или поне със сигурност не може да се улови такова количество), а и всичките са застрашени видове и са защитени, че да има за ядене за много хора, но ако се развъждат става, ама за жалост сигурно тогава ще спрат да са толкова полезни, защото и тях тогава ще ги напомпат с хормони, антибиотици и пр. ***, хаааах ....

27

Анонимен

преди 8 години

Ловете и ги развъждайте. Всяка змия се яде и е невероятно вкусна - между риба и пиле. Преди години (Тошово време) ядох смок на жарава и мога само да потвърдя че е нещо много вкусно. Американците ядат гърмяща змия. Ютюб е пълен с клипове как ги обработват и пекат на барбекю. Пепелянката и Усойницата също се ядат и са много вкусни. Това месо е 100 пъти по-здравословно от свинско, телешко и овче. Щом ги има в изобилие би трябвало човек да се възползва от тях като се съобразява и със законите.

26

да се знае

преди 8 години

Според законът внесен по искане на кучкaрите и 4 лапи:"(1) Който, като прояви жестокост към ГРЪБНАЧНО животно, му причини противозаконно смърт, тежко или трайно увреждане, се наказва с лишаване от свобода до три години и с глоба от хиляда до пет хиляди лева."Надявам се някой ако убие змия, Фейсбук да се взриви, както това става когато убият куче. Ще стане ли това, а "природозащитници"? Змиите са гръбначни.

25

Интересно ще е

преди 8 години

Интересно ще е ако вместо тези малки змии в БГ можеше да се види примерно кралска кобра.Интересно ми е тогава какво щяха да пишат сайтовете.

24

змей горянин

преди 8 години

До Анон. "специалист"Абе "френд", ти виждал ли си в дългия, явно, живот таралеж да яде змия, ама честно? Ако не си няма и да видиш! Бъркаш филма, ама яко! Есествен враг на змиите в прир. са: по едрите грабл.и птици, които соц. другарите се постараха почти да изчезнат (доста видове), по едри хищници (вълк, лис. невест. ..), ама откъде по градовете такива птици и хищници? Ами има си змии и ще си ги има, но те на никого не пречат, освен на нещастниците, които смятат, че трябва да са сами на земята

23

Змий

преди 8 години

#20 змий, имституций, в каква канцелария си работил, като имаш поне 30 грешки на 10 реда!!!

22

Стоян

преди 8 години

Мойта й 49 набор и не се трае