11

м?

преди 7 години

Това до Ималонела синът и ли е ?

10

Анонимен

преди 7 години

Като гледам щерката здраво се напълнила със силикони

9

Анонимен

преди 7 години

Аман от меркантилни , алчни , трътли -купища силикон , екстеншъни- с претенции че с тях започва и свършва света

8

Наблюдател

преди 7 години

Абе и с много тунинг не е първа красавица дъщерята на Кичка. По-скоро е заприлича на ***.

7

Анонимен

преди 7 години

- Джена или смърт?- Смърт за Джена.

6

РВ

преди 7 години

Джена или смърт? Стреляй да се свършва....

5

Майката на Каролина

преди 7 години

наистина не е добре с главата.Ако бащата е съдържател на публичен дом, по какъв ли начин Малина (Меги Мичева) се е запознала с него? Това е първият въпрос, който ще си зададе всеки, чул за занятието на бащата!Затова, ако имаше поне капка мозък, майката не биваше да акцентира върху скъпите тоалети и да разгласява пред цялата държава, че се ползва от парите на богат любовник. Веднага ще започнат хипотези относно стойността на момичето.По-добре да я беше представила като скромна и ученолюбива.

4

Според други сайтове

преди 7 години

докато растяла, дъщерята на Кичка била непрекъснато обиждана и осмивана от приятелките си българки, които й втълпявали, че е грозна и дебела. Дори бабата на едно от тези момичета й сложила прякора Грозната Кристи.Затова щерката се амбицирала да отслабне, а татуировките и еротичната фотосесия направила, докато майка й била в България.Искала по този начин да натрие носа на злобните си уж-приятелки и да им докаже, че е красива и желана.Жалко, ако е така.Можеше да отслабне, но да не се снима гола

3

Анонимен

преди 7 години

Ако трябва да съм честен, освен абитуриентката с рокля за 15 хил. лева, за другите скандали не бях и чувал. Като и прочете човек биографията няма да се изненада и от ТВ изявите и и от опита да признае пред себе си че е номер едно.

2

Талибанин по неволя

преди 7 години

Снимка номер 9 ме кара да убивам с камъни.

1

Анонимен

преди 7 години

Тая Джена за каква се мисли, че да се подиграва със знамето "Свобода или Смъртъ".За другите уличници по снимките няма да коментирам.