119

безпартиен

преди 7 години

Докато съществуват партиите няма да има справедливост

118

спонсор на МВР

преди 7 години

От мутренския номер на колата на снимката се вижда, че става дума за мутренска марка коли.

117

Анонимен

преди 7 години

АБЕ ТИ И КОЖАТА НА НАРОДА ДА СМЪКНЕШ ПАК ЩЕ Е СПРАВЕДЛИВО ! НЕ ГИ ЛИ ЗАКРЪГЛИ МИЛИОНИТЕ ? НАЛИ СИ ВЕЧЕ МИЛИАРДЕР ? ДО КОГА ЩЕ ЛАМТИШ ЗА ОЩЕ ?А АКО ПИТАШ НАРОДА И ПО СТО СОПИ НА ГОЛО ЩЕ Е СПРАВЕДЛИВО ЗА ВСИЧКИ ВАС НЕНАСИТНИЦИ !

116

опетков

преди 7 години

До Анонимен: Правилният въпрос е: Кой и кога направи анализ на тази цена на билета? Колко са разходите и колко са приходите? Има ли пилеене и разхищаване на средства? Защо всички българи трябва да плащаме транспорта на софиянци, както им плащаме и парното? Колко трябва да е реалната цена на билета и картите за да може софийският транспорт да се самоиздържа. Защо трябва непрекъснато да слушаме само смешния плач на свръх задоволените и вечно мрънкащи селяни, обитаващи столицата на държавата?

115

опетков

преди 7 години

До Анонимен Софиянци, живеете на гърба на българите от "провинцията".

114

Анонимен

преди 7 години

Тази цена на билета ще коства главата на ГЕРБ, но който няма глава не го разбира. Това е удар по бедните хора, а те са повече от богатите. Защо те не слезнат от служебните коли и не започнат да се возят в градския транспорт и така ще се спестят много повече пари. Я да се сети колко пари дадоха само за закупуване на коли и колко дават за поддържане и бензин, а не да обяснява колко пари се дават за транспорта на 2 милиона в София. Нагъл е.

113

Анонимен

преди 7 години

Иванчо: Тате тате спечелих 1.60, бягах след автобус. Баща му му удря два шамара и вика: Другият път да бягаш след такси, да спечелиш 5 лева.

112

Анонимен

преди 7 години

Всичко тече , всичко се изменя . Да би мирно мълчало , не би чудо за коментар предлагало .

111

Анонимен

преди 7 години

Какво значи над 90 млн. лв. всяка година . Имал си бол пари , дал си . Тъкмо магарето се научи да не яде и взе , че умря .

110

П.Петров

преди 7 години

Бате Бойко е милостив. Той знае, че може още да издои от оФцете , поне по 4 лв. за билетче, но ви иска само 1.6 лв.И ще му ги дадете, нали ?

109

ПАРТИЯ = МАФИЯ

преди 7 години

Политическата мафия и обръчите от фирми източиха от КТБ 4 милиарда лева, народа плати сметката, и това сигурно е справедливо !? Шведите се возят без билет, винаги са се возили и винаги ще се возят, без никой да им каже нищо, защото после ходят и гласуват за когото трябва, и това сигурно е справедливо. В центъра за градска мобилност се източват милиони, осъдени няма, няма и да има, и това сигурно е справедливо ... МУТРО, ВСИЧКО СИ ИМА ГРАНИЦИ, ПОСЛЕ И ДОКТОРИТЕ В ПРАВИТЕЛСТВЕНА НЯМА ДА ТЕ СПАСЯТ

108

Анонимен

преди 7 години

Свестните у нас са считани за луди от много отдавна . Най - сериозните борци за спра- ведливост . Сега те първи ще започнат да ходят пеш на работа и това ще бъде висшата степен на справедливостта .

107

REI

преди 7 години

da ...... spravedlivo e , che si glasuvate golemi zaplati i che kradete beznakazano , bravo be.

106

Анонимен

преди 7 години

Много по-разумно щеше да е да се измисли някаква ефективна система за борба с гратисчиите, защото са безобразно много и оттам идват минусите. Сега ще се увеличат хората без билет. С други думи - пре*бават съвестните и честни хора, които си дупчат билета. Гениалноооооо!

105

bilet4ета

преди 7 години

хората остават с впечатление, че един човек в страната се грижи за всичко от контрола на билетчето, медиите, сайтовете, новините и се стигне до назначаване на кметове и президент, нищо не може да се реши без Него, може би в това отношение само КНДР е преди нас

104

цвцв

преди 7 години

какво значи справедлива цена?това явно е някакво наказание според боко.

103

Справедливо е друго

преди 7 години

Ами разбира се, че ще отиват субсидии от държавата за обществото. За какво плащаме данъци, ако не ни се връщат под формата на обществени услуги? За да си ги крадете нашите пари ли?

102

ББББ

преди 7 години

Който няма 1.60лв. за градския транспорт - да си купи кола или да си извика такси! Ето това е хубавото на капитализма. Възможностите са много и винаги имаш избор и свобода.

101

Мъ как

преди 7 години

Да го ду**т бедните! В случай че още не сте разбрали, това е основен принцип на капитализма.

100

Анонимен

преди 7 години

Този. Го удари на самочуствие този. Г-нът. Б. Б. направи ли сметка за едно нормално семейство колко им трябва за един месец във България . двамата мъж и жена им се събират от порядъка от 1000 лева доходи и като децата им са учащи и като прибавим. Ток и. Парно . Това семейство господин. Б.Б направете си сметката колко им трябва половината пари отиват за билети г-н всезнаико