45

Анонимен

преди 7 години

Ти п. Р. О. З, неосведомен,недоносен драскач и Знаеш ли изобщо за кого пишеш изобщо.Айде, много моля лапета от 90 набор нагоре да не леят мисли поне тук.Няма как да разберат и осмислят личността, делото и живота на този великан!!!

44

Анонимен

преди 7 години

Велик шампион!!!!

43

ив

преди 7 години

Няма смисъл да се отвръща на злобни коментарчета. Тези,същите не знаеха и кой е Кройф. Само тези,които живяхме в онова време знаем . Когато излезоха с Джо Фрейзър,тогава претендент, бях в десети клас и всички,които го гледахме по сръбската телевизия сутринта бяхме яко недоспали, но колко превъзбудени! Дано Там намериш спокойствие, Шампионе!

42

Анонимен

преди 7 години

може би най-известната личност на планетата???Е хайде да не преувеличаваме. Той дори за миг не е бил най-известната личност в собствената си страна, камо ли на планетата.

41

2

преди 7 години

Нищо велико няма в един *** който размахва юмруци , за удоволствие на *** харестващи кръв..това не е спорт. Може да има пари в това,,,но няма и капка величие..

40

Jiji

преди 7 години

Хора които не разбират от бокс да не коментират,а да се прехвърлят на статията за Мария Клер... Велик Шампоин RIP

39

човек

преди 7 години

Нека почва в мир,надявам се е да е на по-добро място,където няма страдания и болка.

38

Анонимен

преди 7 години

Мохамед Али в най-добрата си форма ще изглежда Жалък пред 20 годишния Тайсън, 30 годишният Ленъкс Луис, 30 годишният Холифийлд и 33 годишния Виталий Кличко. Просто няма да дочака края на първият рунд,защото ще е умъртвен.

37

s

преди 7 години

Чета мнения и ме е срам от нацията ми. Пълно е с дребни душици, озлобени 0лигофренчета. За няма и 30 години българина се превърна в мразещ, завиждащ и виждащ само тъмната страна на слънцето. Тъжна работа.

36

Анонимен

преди 7 години

A *** вечно плюе на него не може да се угодиш.

35

Анонимен

преди 7 години

до 37 Мда, то и Пеле е кралят на футбола, но в действителност има поне 5 човека по добри от него в историята на футбола.Стига ,робувахте на легенди бе, ***.ци!

34

Анета

преди 7 години

Поклон, пред най-великият боксьор Мохамед Али! Почивай в мир!

33

Анонимен

преди 7 години

Няма спасение за тази държава, бял бил, черен бил, мислюманин бил, АБЕ ИНФАНТИЛИ тук говорим за това, че е бил ШАМПИОН И ОТ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ! АМАН ОТ ***

32

НЕОСПОРИМИ ФАКТИ

преди 7 години

Дори ВЕЛИКИЯ ВЕЛИКАН МОХХАМЕД АЛИ на млада възраст е осъзнал, че да си християнин е втора ръка човек и е станал мюслюманин, гениален спортист и умен човек е ! Да почива в мир ...

31

JOHNNY

преди 7 години

МЛЪКНЕТЕ И СЕ ПРЕКЛОНЕТЕ ***, КАТО ПОСТИГНЕТЕ 1/10 ОТ ТОВА КОЕТО Е НАПРАВИЛ ТОЙ, ТОГАВА ЩЕ ГОВОРИТЕ

30

ВЪПРОС

преди 7 години

Времето лекува , лека му пръст и спокойствие .Не мога да повярвам че този човек е бил толкова глупав да рекламира религия която избива и коля садистично хора .

29

Берлин

преди 7 години

Свилене, избери си някаква друга професия. Журналистиката определено не е твоята стихия.

28

Работливко

преди 7 години

И какво като е черен ? Човека беше велик спортист !!! А , и вие в кой век живеете бе, какво о това че си е сменил религията ? Войводи такива

27

Сами Хамид

преди 7 години

България не е християнска и не е ислямска държава и не е каквато и да било подобна *** от 1944г.България е РЕПУБЛИКА и е време всички религиозни типове да си го набиете в главите.Ще си ям свинско и говеждо когато си искам и няма да се ръководя по некфи древни драсканици какво да правя с живота си, да живее РЕПУБЛИКАТА. Мохамед Али е шампион и ще си остане такъв без значение с кое име на Бог е решил да се занимава в свободното си време.

26

Васви/Васил

преди 7 години

Нека Аллах да бъде доволен от теб, Великане! Невероятен човек,спортист,мислител и религиозен водач!