9

Анонимен

преди 7 години

Ако и в България е като в нормалните държави мед.лице да се грижи за 5 деца и на 15 деца да има 3минимум, може и да се оправи положението.Голяма част от родителите не могат да се справят с децата си, справянето е в купуването на някоя играчка или задоволяване на каприз без да се изискват усилия от страна на детето да заслужи въпросния подарък и трето-в България никой не си признава грешките и виновника за проблемите се търси в институция,защото така се размива пряката отговорност.

8

анонимен

преди 7 години

Не трябваше да приемат оставката,а да я уволнят.

7

Анонимен

преди 7 години

Ех България,какво стана че все така се получава.....закараш си детето на градина,училище-агресия,караш си по улицата-агресия и рекет.....отидеш до болницата-рекет и във повечето случай не ти обръщат внимание...отидеш до бакалията-агресия и във по добрия случай оставаш само без портмоне,гръмогласни комшии във повечето случай роми.....пак агресия защото си направил забележка за силна музика......абе българи

6

....

преди 7 години

До meОнова по снимките въобще не прилича на нахапано, а на удряно. Но дете на година и половина не може да разкаже какво е станало и естествено, нахапано от другарче.

5

Daaaa

преди 7 години

Vsiako chydo za tri dena.

4

me

преди 7 години

Родителите на хлапето-канибал трябва да бъдат проучени от психолог и социален служител, не е нормално детето ти да причини това на друго дете. Да го бутне, да го одере, да го удари веднъж, разбирам. Ама да го нахапе цялото?! Това не е нормално, това дете има някакви проблеми, дали са вкъщи или в главата му, не знам, но определено има някакъв проблем. Това разбира се не значи, че сестрата/лелката не е виновна, но някой трябва да обърне внимание и на детето.

3

4040

преди 7 години

Хлапето има канибалистичен синдром !Трябва да се лекува....

2

mimoza

преди 7 години

Аре оправете го вече тоя копи-пейст. Омръзна ми всичките Ви "статии" да ги чета по 2 пъти!

1

65

преди 7 години

На това му се казва след дъжд качулка или всяко чудо за три дни