39

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 17Като "инженер", драги, не можеш да вземаш петцифрена заплата. Това означава нвай-малко 10 000 лева. Толкова си и инженер, защото явно не си в състояние да смяташ. Като доходи - чрез кражби, лъжи, неплащане на данъци, работа през куп за грош - марка "търчи-лъжи", може и да докараш такава пара, но с честен труд - цъ. По-добре не се перчи. Никого не можеш да заблудиш. Със сигурност не ти плащат за "инженерство", и не от едно място. Значи си непълноценен навсякъде. Но си мафиотче.

38

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 25Гламав, пост е едно, човек на поста е съвсем друго. Тоя, дето е сега на поста, по знания е под санитар, а по психо-поведенчески качедства - сети се за къде. За алчността му да не говорим. Поне по-тънко да ги прави. Ама бърза. За това направи монопол за приятелите да продават "автентизаторите", демек "пръстолепките". Дето никой няма да ги ползва. Той що не даде пример! А какъв е процентът?!

37

АЗ

преди 7 години

Аз лично за 10 000 лева месечно ще оправя МЗ и Здравната Каса за 6 месеца , сам .Има Интернет , Програми , Софтуер .Явно е че там работят нискоквалифицирани и необучени служители .При 12 лева месечна вноска за здраве плащани от голямата част Тарикати се получава че има дефицит .За сведение - плащам всеки месец по 208 лева здравна осигуровка .

36

Анонимен

преди 7 години

Тоя още ли не е в затвора? Още продава шизофрения. Твърдо е решил да умори българите с налудничавите си реформи. А кой му е джипи, къде се лекува тоя? Чака ли за направления, казва ли му ОПЛ-то "Избери, кое ти е по-важно - сърцето или очите", дотук ги е докарал лекарите тоя с идиотските правила и лечението на парче. И направление за специалист само за 1 месец с 2 посещения. КОЙ ОЗДРАВЯВА ЗА МЕСЕЦ БЕ, ДВОЙКАР! С две "лечения"?! Всички сте за прокурор и затвор по 20 години. Ама де прокурор в БГ?

35

Анонимен

преди 7 години

А Трайно Безработните в пенсиона възраст но нямащи годините за пенсиониране и доход 0 на месец трябва да си плащат Здравните вноски !

34

Анонимен

преди 7 години

Ето кой се падиграва с българските граждани . Шут , седесарски шут за доктор Москов .

33

Анонимен

преди 7 години

Измамената камила .

32

Миро

преди 7 години

Ако ви е проблем що гласувате за това? Нека да няма обществено здравеопазване, и всеки да решава дали да си прави медицинска застраховка на частно. После ще можем да освободим цяло министерство хора, и да не даваме и 1лв от хазната за здравеопазване. Хем държавата длъжна да ни предоставя здравеопазване, и гласуваме за да се сложат тези чиновници, и да харчат бюджет за това. Но като видим злоупотреби - защо има злоупротреби? Нали сам ги сложи тези търтеи и им набута нашите пари в ръцете?

31

karolina-kler

преди 7 години

А случайно д-р Москов да Ви е хрумвало, че зад тези 20-25 души, които Вие убивате от работа, стоят едни обикновени чиновници, които биват убивани от същите тези 20-25 души, които Вие цитирате? Но тези хора са с по 1000 лв. заплата и са подложени на денонощен тормоз от Вашите доверени!

30

Анонимен

преди 7 години

Москов, кажи за залозите в Еврофутбола до Първа градска. Там пилее пари на сингъли, залага по 300-400 лева на краен изход, изпържи го Арсенал - Уест Хем 3:3. Пълен смях, така точат и фонда за децата в чужбина, за комар, да, точно така, доктора е зависим и от тази болест. Крупиетата в казиното ги питайте, тя ще ви разкажат

29

Анонимен

преди 7 години

В БГ всичко е възможно --аххаха министър взима 4 000 а секретарки вдигащи телефоните - взимат 14 000 - каква пародия и цинизъм е тази хубава татковина БГ --- Само че секретарките сутрин сервират кафе без ръце ) хм досещате се нали ??

28

до 31

преди 7 години

Как разбра че не съм учила?

27

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 33С ум министър не се става! Ако беше така бойколандия да е процъфтяла.

26

Анонимен

преди 7 години

Не е въпрос да станеш министър,а какво правиш там.До сега всяко негово действие е тъпотия откровенна лудост..И ваксините и помощите за болни деца и случая Пирогов....Да взима и 40 бона,но да седи мирно на кукувия стол.

25

Анонимен

преди 7 години

Станете вие министри като мислите, че сте по-умни бе.Давайте!

24

Анонимен

преди 7 години

Добре се справя Москов, ама много от лекарите се опъват, защото са свикнали на лесното ...Нека взима тези пари, малко са за тая отговорнодт.

23

Анонимен

преди 7 години

Некадърен и нагъл психар.

22

Джедай Мастър

преди 7 години

Убил ги от работа, а полза никаква.

21

Анонимен

преди 7 години

е как да не знаеш като твоя питбул Пенка Белева ходи да разчиства по твоя заповед

20

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 24Да ти се струват много пари 4000 левчета - не си лyд за връзване, а проcто ***.