129

Българин

преди 8 години

До Анонимен 193 ..... ЕЙ , ТАЛИБАН .... В БЪЛГАРИЯ ПИШЕМ И ГОВОРИМ НА БЪЛГАРСКИ ... НИКОЙ НЕ ТЕ Е КАНИЛ ТУК ... СЪБИРАЙ СИ ПАРЦАЛИТЕ И СЕ ИЗНАСЯЙ В МОСКВА ИЛИ АФГАНИСТАН , КЪДЕТО ИСКАШ . ТУК НЕ ТИ Е МЯСТОТО . ВЗЕМИ И ПЕТРОЛНАТА МАФИОТКА НИНОВА С ТЕБ ...

128

Анонимен

преди 8 години

V gerb msgistrali dalaveri dtroiteri i uj soe4elini konkursi bravo ninova isja6 korompiranite mutri milionerite grberi partisanskata vnu4ka liljsna pav.ot patischta stana milionerka osche s darjavna kola i dchof. Ja vosat lilano hodi s gradz. Tran. Da otslabne6 mnogo si debela i grosna vsemi i bakardjieva dezata ns komunagite v gerb i tia ot bkp sega sa v gerb

127

ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ

преди 8 години

да жевее БОЙКО БОРИСОВ!

126

КПСС - БКП

преди 8 години

До *** 171 .... ТОВАРИЩ , КОЛКО РУБЛИ ТИ ПЛАТИХА ЗА ТОЗИ КОМЕНТАР ???

125

Анонимен

преди 8 години

Странджата от Горубляне пак изпълзя.Очевадно неук човек,като повечето фенове на ГМО-партията ГЕРБ,заработва някой и друг лев,ръсейки глупавите си съждения поради некадърност за по-полезни занимания.Истината е,че гербаджиите със зъби и нокти ще се опитат да задържат властта до 2020 год.,тъй като тогава ще секнат еврофондовете.Ще бъдат натрупани и огромни дългове,които всички ние ще трябва да плащаме.Ако не се осъзнаем навреме,тези ще затрият държавата.

124

Анонимен

преди 8 години

Народе,спиш ли?

123

аз

преди 8 години

идеята е да остане тази партия на власт,след края на мандата и...всички у затвору финансовия на4ело

122

русофил

преди 8 години

с какви пари прати синчето ти да го образоваш в Америка да вземе Американско образование и възпитание

121

Анонимен

преди 8 години

квичете свинченца, идват избори и пак бой..хаха

120

www

преди 8 години

Вторият кабинет на ГЕРБ унищожи България! Окончателно!Но и всеки *** народ си заслужава управниците.

119

Винету

преди 8 години

Къде е излишъкът ли? Ами например отива за превъоръжаване на българската армия, или за саниране БЕЗПЛАТНО на жилищата на български граждани, или за ремонти на пътища, и още, и още. А вие какво направихте по време на жалкото ви управление, че нищо забележително не си спомням?

118

ivan

преди 8 години

За потопа вие ***-нелия сами си вкарвате автогола,бос народа,а ти като илиенска ще викаш и крещиш,че сина ти в Америка,а и ти се разходи до там да го видиш,а това не става ей така,*** не пускат кокала,приказките ти не са от вчера заклеймявааш,че ще събориш правителство,лесно и после пак ще дерибействате ха дано,но вече неостана читаво тук в красивата ни страна, а само такива като теб-крадци и убийци на собствения си народ.

117

Коце кофата

преди 8 години

Крадци-комунисти, взимат дългове и крадат парите, както бащите им по татово време!

116

бг.бг

преди 8 години

10-те процента подкрепа за кланящите се на Живков говори красноречиво.

115

Истината

преди 8 години

Ето такива неграмотници, като този от ГЕРБ дето твърди, че ДЦК-тата не се емитирали от МФ ни управляват и съвсем естествено Нинова е права в случая. Всичките критики към Нинова не са към това, което казва, а са към партията, която оглавява, което само по себе си е проява на невъзможност да опонираш смислено.

114

РУК

преди 8 години

Истината е,че Борисоф загробва държавата и сугурно прави кашета подобно на Фердинанд Маркус и после като стане напечено ЦоРоУ ще го дръпне за Хаваите или Калифорния!

113

дебел дупетат

преди 8 години

зрелища и пасти за народа !

112

До 153

преди 8 години

ДЦК се емитират от министъра на финансите.Прочети Наредба 5 на МФ и БНБ!Там всичко си пише и не е това, което се пенявиш да доказваш.Май нищо вярно няма в това, което пишеш за ДЦК-тата, ама нищо, което е трудно постижимо.

111

До 146 и148

преди 8 години

Явно си типичен член на ГЕРБ, изключително неграмотен и не признаваш чуждото мнение.По-добре недей да пишеш нищо за ДЦК, че ставаш прекалено смешен!

110

До 146, 148

преди 8 години

БНБ действа като фискален агент на държавата, вкл. и провежда аукциони за ДЦК, но всички условия по аукционите се определят от МФ, а и парите се плащат от и на МФ. След аукциона, закупилите ДЦК превеждат пари по сметка на МФ, а когато има плащане на лихви или падеж, МФ плаща от своите сметки. БНБ е само като обслужваща банка на МФ. Много си неграмотен, а приписваш неграмотността на други.