29

НИЕ

преди 8 години

При такова масово преписване да има толкова лоши резултати!Какви ли щяха да бъдат,ако и това не беше?И при паралено училище-частните уроци!

28

Анонимен

преди 8 години

До Анонименай сиктир бе - така се пише правилно :)

27

Анонимен

преди 8 години

Знаят, че като станат полицаи един ден от тях ще се иска единствено да закрилят пpocтитyтки, cyтеньopи и yбийци, та затова не си дават зор. Правопис не се иска!

26

Да бе

преди 8 години

Е тук не съм съгласна ама изобщо! Доста по-приятно е да си мислим, че тези слаби резултати не са на българчета, а на една друга общност. Е да ама не! Била съм свидетел на глупостите, които чистички, белички, етнически българчета пишат, говорят или правят в часовете. Не вярвам, че ц....те са постигнали тези плачевни резултати. Ц....ин не стига до 4 клас, какво остава до 7, 8 и т.н. класове. Мислете малко!

25

пазарна икономика

преди 8 години

Погледнете истината в очите. Високо платените работни места са малко ,а също така българската индустрия няма нужното равнище за да предложи работа за високо квалифицирани кадри. Така че с какъв поглед в бъдещето да учат децата.

24

Анонимен

преди 8 години

До АнонименБез значение какви са- това са българските ученици- роми или българи- няма значение.Лошо. Много лошо!

23

Анонимен

преди 8 години

Не им е интересна тази материя на децата това е проблема. Никое дете не иска да чете "Една българка". Трябва по-модерни неща да се учат. Знам, че сега ще скочат всички, че ако не го учат няма да станат истински българи и т.н. Трябва да знаят историята си, но да е обяснена по-един по-модерен, по-достъпен начин. Тези произведения са трудни за разбиране даже и от възрастни.

22

причина

преди 8 години

Причината е НЕЧЕТЕНЕ: повтарям на внучките си, че бълг. език( а и чужд, се учат с четене, записване на думи, които изглеждат трудни за писане или не ги разбират: повтарят написаното или гледат в речници. Но като има толкова игри в комп., а по-голямата е все с тел. в ръка...И все пак четат,но като си спомня КАК четяхме с брат ми преди 60-70г...( библиотекарката ме караше да й разказвам книгите, защото ги връщах след 1-2 дни и тя не вярваше, че съм ги прочела..А четяхме и на газена лампа, свещ(

21

Анонимен

преди 8 години

Системата е сгрешена. Не може от 1 до 4 клас учениците да не могат да повтарят класа. Още оттам се изпускат нещата. Щом не е усвоен минимума за определен клас, няма какво да прави ученикът в по-горен клас. Пропуските стават все повече и повече. Ако повтори още 1 клас, може би и родителите ще се постреснат и ще вземат мерки. Иначе е само бройка в класа. Учителите нямат вина за резултатите на учениците. Учителят говори на целия клас, щом по-голямата част възприемат, то проблема не е в у-ля.

20

Анонимен

преди 8 години

С две думи пълна скръб.

19

Анонимен

преди 8 години

Наясно сме.И когато поставяме въпроса,че тези деца трябва да се обучават по друга методика,ни се отговаря,че били български граждани и това щяло да ги дискриминира.на някой му е изгодно една огромна част от народа да бъде тота;но неграмотен и лишен от ценности.Това е пределно ясно.Но не приемам да обвиняват мен като учител по БЕЛ,че съм виновна,че учениците ми са изкарали слаби резултати.Да дойдат да покажат как се прави-аз ще им дам трици-искам да ми приготвят бял хляб.

18

Анонимен

преди 8 години

Краят на бълг.образование дойде след реформите на Вълчев.Преминаването в по-горен клас в начален курс без покриване на минимума за годината+делегираните бюджети=повсеместна неграмотност и тотална липса на логическо мислене.В началния курс децата бързо се научават,че могат да не полагат никакъв труд и пак да получават дивиденти - т.е. преминаване в следващ клас.В 5 клас кацат неграмотни и смятащи с пръсти.

17

10

преди 8 години

До АнонименПосещавах, да, за мое огромно съжаление! Училището е една лъжа, а Вие говорите глупости. Добре са Ви промили мозъка. Вие не знаете, че училището е измислено по времето на индустриалната революция, с идеята да се затъпяват хората. Прочете книгата: "Скритата цел на държавното образование: Затъпяване" и ще разберете. И да, липсват ми неща, благодарение на училището, което ми взе много.

16

10

преди 8 години

Училището е средство за промиване на мозъци, как пък не е само литература и математика светът! Ами ораторски умения, ами практика, ами кулинарни умения, когнитивни умения, езици не се учат нормално, купища неща! НЕ на училището, ДА на образованието.

15

Развеселена

преди 8 години

До това доведоха делегираните бюджети и ще става все по-зле ако не ги премахнат.

14

Анонимен

преди 8 години

Не са виновни децата а такива като Кунева и другите нехранимайковци!

13

До 11

преди 8 години

Или охранители

12

Селянин

преди 8 години

Скоро ще минем от кирилица на латиница те за това така се бъркат нали сме в ЕС лошо няма бате европеец съм повече от колкото българче

11

Анонимен

преди 8 години

До хммкоментираш бълг език , а математиката дето иска мислене........

10

ЦК на либерастите

преди 8 години

До Анонимен 11Някои мутри така станаха полицаи-генерали а после кметове и премиери!