13

:)

преди 8 години

Като си плащаш достатъчно кеш на точните хора,няма и "з" от думата затвор да видиш!!!

12

Анонимен

преди 8 години

Правосъдието е скъпо нещо особенно за данъкоплатците и ако не работи става трагикомично. Все едно да си купиш HDTV метър на два, който не работи, но в магазина те убеждават че HDTV дори и неработещ стои много добре в хола и като ти дойдат на гости европейците може да им го показваш и да се хвалиш с него.

11

s

преди 8 години

Айде сега на по ракия с ТиквунЯ в Банкя. И още нещо - тоя Баретата, доказан, но неосъден както трябва престъпник, много ми прилича образа, дето Христо Мутафчиев игра в Под прикритие. С дрезгавия глас и бастунЯ. Абе държава от престъпници имаме.

10

смешно

преди 8 години

Според рупора на организираната престъпност в БГ- а именно прокуратурата---задържането под домашен арест е равносилно на затвор......без коментар....

9

Анонимен

преди 8 години

БАНДИТСКО-ЧЕНГЕСАРСКА ДЪРЖАВА!

8

Чикън

преди 8 години

Помните ли хита от началото на 90-те "За кокошка няма прошка, за милиони няма закони"?Ей там ни е прехода още - в началото на 90-те.

7

Анонимен

преди 8 години

Разбира се някои да не е очаквал нещо друго???? В държавата на мафията и ръководена от главния мафиот Мутрон,няма какво друго да очакваме. Освен това Мутрон обеща че няма да допусне в България да бъдат съдени корумпирани политици и мафиоти както става в Румъния. Правете си изводите сами.

6

Анонимен

преди 8 години

Едва ли има изненадани, предвид неработещата прокуратура.

5

Федор

преди 8 години

Златомир Иванов толкова много пъти го даваха по ТВ и от всички страни го сочеха с пръст, че той е абсолютно виновен, наркодилър Но.1 в БГ, наказателни бригади имал и т.н., че имайки предвид нашите ПРОДАЖНИ МЕДИИ, започвам да се съмнявам, че този човек чисто и просто опира нечий пешкир и е яко натопен. Сигурно не му е съвсем чиста работата и някъде в миналото си вероятно е сгазил лука, обаче си мисля, че е пресякъл нечии могъщи интереси и чисто и просто "му скроиха шапка" (филма Баш майстора).

4

66669

преди 8 години

Между другото, започна новия game of thrones. Случайност?!

3

Анонимен

преди 8 години

ъъъъ да пресметнат кога идва края на света

2

Анонимен

преди 8 години

заради престъпна прокуратура и подкупени съдий никога няма да влезем в ШЕНГЕНА аз като обикновен гражданин нямам средства да платя откуп на прокурата за да не съм в затвора

1

:)

преди 8 години

Направо смазаха престъпността :) Треперят всички престъпници :) И после Боко и Ко. ще ми говорят как всичко е ОК и вървим към "светлото бъдеще". Не се ли уморихте да ви лъжат така елементарно?Комунистите ви лъгаха така 45 години, сега ви почнаха пребоядисаните комунисти от ГЕРБ, БСП, РБ, ДПС и т.н. Докога ще гласувате за доказани престъпници? Докога?