160

Нелина

преди 7 години

Абе момиче ти си скандално ***.Това било новина.Е айде моля ти се!Новина било че някаква си там Каролина си е поръчала рокля за 15 бона - голяма новина е скъпа,да знаеш и още колко да ви набутат с *** в телевизията.

159

Гражданин

преди 7 години

Моля някой да сезира НАП да провери доходите и данъците на това "интересно" семейство с големи разходи! Може да станат още по "известни".

158

Анонимен

преди 7 години

Потърсете видео от участието на родителите и в "Цената на истината" от 2009 г., баща и се казва Роберт Симеонов, ще ви стане ясно в каква среда е расла Каролина...

157

Хаховица

преди 7 години

В AliExpress има по-хубави рокли, ама честно!

156

Анонимен

преди 7 години

Американската мечта:Искам да стана богат като онези милионери!Българската мечта:Искам онемя милионери да станат бедни като мен!Схващате ли разликата? Затова сме най-бедната страна в Европа. В евангелието пише: Поискай и ще ти се даде. Бедност сме си поискали с цялата си душа и това ни е дал господ.

155

M.I.C.

преди 7 години

Да се смея ли, да плача ли, за момичето, за семейството и, за журналистите, а и за самия себе си за дето прочетох тази статия...И все пак пожелавам късмет на девойката в живота. Ще и е Много необходим.

154

Мен

преди 7 години

Платиха на Нова ТВ и медиите около нея да ги анонсират, сега гледам са метнали някой лев и по Днес за препис от фейсбука. За Дир явно не са им стигнали парите, защото не ги отразиха по абсолютно никакъв начин.

153

.

преди 7 години

Мама е изпаднала във възторг, че е похарчила щерката 15к за рокли и е решила да го обяви пред целия свят, за да прочетат и чуят приятелките и, че тяхното гардже е най-скъпо. Акцента във всичките и изказвания попада върху цената и арабите. Това е и целта да се изтъкне.Абсолютна снобария и парвенющина. Щерката е по-добре да не се обажда - наистина е по-интелигентна от повечето в момента, но не достатъчно, за да разбере каква мечешка услуга прави майката и на двете им.Успехи на детето.

152

Kiro

преди 7 години

Абе махайте ги тея срутища от новините

151

Аззз

преди 7 години

Ако наистина имаха класата, за която претендират, а може би и малко акъл, изобщо нямаше да се покажат по телевизията. Яд ме е и на медиите, че изобщо се занимават с това. Стана ясно, че майката на това дете май с нищо не се занимава освен с усвояване на семеен бюджет. По същата логика може да вземат интервю на някоя кифла която кара скъпа кола, купена от гаджето й. Е и кво от това?!??

150

JPMorgan

преди 7 години

Младо парвеню,което ще паразитира с парите на баща си...

149

drama queen?

преди 7 години

Как се нарича на български неустоимото желание да си в светлината на прожекторите и център на вниманието на всяка цена?

148

Анонимен

преди 7 години

Нека да си живее мечтите детето и му желая успех в живота, както и желая благоденствие на всички други. Нека да има повече заможни българи.

147

Анонимен

преди 7 години

Скъпо дете, истински богатите и стилни хора не парадират с възможностите си, особено пък по телевизията. Не зная какъв отзвук от аудиторията си очаквала и с какви илюзии живееш, но най-добре ще е да запазиш мълчание. Поне от тук нататък. Станало каквото станало, послушали сте с *** грешен съвет и се поизложихте. Стига вече с изявления по медии и ФБ. Живи и здрави!

146

До 160

преди 7 години

То този нос е след оправяне човече, и погледа ....за протокола - злобея щото съм дебела

145

Петков

преди 7 години

Някой го прочете?

144

Анонимен

преди 7 години

Каролина поне да беше дала на някой да и прочете поста, преди да го пусне... Без да търся грешките, видях купища (например интервалите около препинателните знаци и едно "мой" за множествено число). Преди две седмици нали е държала матура. Или и за нея е дала парички?

143

Анонимен

преди 7 години

По-добре да си беше замълчала. Само се изложи повече. Ама е все още дете. Може пък да стане човек. Живота като и забие два шамара ще си дойде на място.

142

rrumito

преди 7 години

"По дрехите посрещат, по ума изпращат" - народна мъдрост.

141

Men

преди 7 години

Стига се спамили пространството със тая *** и майка й! Аман, и 500 бона за рокли да даде все същата ще си е. АКо ще и на 100 *** да плати пак за нищо няма да става.