29

Трябва си

преди 7 години

То си ви трябва да станете бедняци малко. Да си смъкнете малко самочувстието, мързеливи английски магарета. Да ви дойде малко акъла.

28

интересни жестове

преди 7 години

като на Мерк...

27

Бивш Uk работник

преди 7 години

Излизайте и отивайте на майната си,скапана държава,скапано кралство ! Всичките английски и шотландски *** си седяха в офисите и даже и там не знаят какво правят,пълен хаос беше на работното място ! Свикнали цял живот да правят *** и шкембе а ние които сме отишли да се трудим честно ни чупеха от работа,накрая като реших да си тръгна и шефа ми билет не знаеше как да ми запази,смятай те :))))) ! Вън от EU на тези застарели *** нации,наистина са страаашно глупави,няма да ги бъде дълго още !!

26

Анонимен

преди 7 години

Чудестно - Напускайте!

25

Анонимен

преди 7 години

Има и хубаво и лошо . Но ето кой управлява земния Свят .

24

Джеръмая Пенънт!!!

преди 7 години

Бех забравил че софтуера цезурирА !!! Бре и ха ха!!! Та пиша за дивия Таджикистан със столица Софето бре!!! А иначе-който бачка е ПИТЕНКАНТРОП бре!Не бачкайте-от това се умира неизбежно бре!!!

23

Джерамая Пенънт !!!

преди 7 години

От сума ти време си живея в Мадре Сичилия и не ми пука за останалите бре!Ах и ох как искам лузърите да излязат от ЕС и след това след референдуми Скотланд и Гибралтар да напуснат юкей и да се присъединят към Ес бре!Но още повече ме кефи че цървулите ще бъдат прогонени от юкей след брекзита и ще се наложи волю-неволю да се поприберат поне за известно време в дивия *** бре!Е тогава ще скивате гявол на магаре бре!А иначе-всеки който бачка каквото и да е се нарича просто ***!Морто пер йо!

22

Анонимен

преди 7 години

Няма да напуснат.Никой не излиза от големия пазар. Това беше умен ход на Камерън за да парира политическите противници.

21

ined

преди 7 години

Британците ще идват да работят в България да изкарат някой лев.

20

Анонимен

преди 7 години

Искаш да кажеш, че богатите и големите компании нямат да имат възможността да ограбват на другите труда. Да всичко ще поскъпне, само че няма да има такава експлоотация.

19

абе толкова е просто

преди 7 години

До SSтоя паун както казваш, просто блъфираше да са му клекнат на прищевките. И си получи своето, въобще не си е помислял да напуска ЕС. Де и у нас да се появи политик като него, а то само меки китки и к0му.не-та капиталисти.

18

майтапчия

преди 7 години

До SSкак сравняваш ердоган който живее в палт,хвърля инакомислещи в затвора с камеран !!! определено ердоган не мисли за народа си и не отчита какво иска избирателя . камеран иска реформиран ес ....ако искаше само излизане въобще нямаше да преговаря ! така , че не си сменя на 180 мнението си .

17

SS

преди 7 години

До така еТой не отстъпва той си сменя мнението в точно противоположна посока, това не може да е нормално, не и за хора от неговата височина, нали все пак не е премиер на Горно Нанадолнище.А по повод на това , че прави най доброто за народа си нали то и Ердоган се пробва ама на мен все пак много не ми харесва.

16

Анонимен

преди 7 години

"Камерън: Напуснем ли ЕС, ставаме бедняци!"Защото сме богати за сметка на такива страни като България, Гърция, Румъния............

15

така е

преди 7 години

До SS 16но той като политик се опитва да постигне най-много от това което искат неговите избиратели (за разлика от България където нашите политици звънят отвъд океана, в германия или русия) . нормално е да поиска повече за да може после да отстъпи при предоговарянето . но за някои неща има право камеран особено за социалните ако човека не е внасял в системата .

14

да те питам

преди 7 години

До Анонимен 15теб какво те интересува дали те управлява едрият европейски капитал или българският такъв ??? преди да сме в ес не забелязах българският чорбаджия да е заинтересован от благоденствието на България и работниците си . поне европейците са спечелили парите си а нашите са ги откраднали и не могат едно свястно работно място да създадат . мен ме интересува каква ми е заплатата а сега с ес мога да избирам за кого и за колко да работя

13

SS

преди 7 години

До амиДа бе така е но той най - безочливо го ползваше като средство за натиск за да направи ЕС отстъпи по повод ограничаване на правата на хора от държави членки на ЕС и ги заплашваше , че ако не стане неговата Англия е аут.

12

Анонимен

преди 7 години

Защо съществува ЕС - за да може върхушката от Уолстрийт и едрия еврейски капитал да управлява по-лесно държавите и народите. Няма друга цел, другото е алабала.

11

Анонимен

преди 7 години

Do 10, Sega anglichanite imat avanta ot Es sashtoto neplashtat nikakvi taxi sa turgoviya ,rabota,I grugi blagini.Ako islesat tiya angleta s Uk grajhdanstvo , samo sa rabota v Es shte se uvelichi bjrokraziyata.Sa turgoviyata oshte pofeche I mnogo drugi.E shte ima I takiva koito tova I chakat, Kitai, Rusiya.

10

ами

преди 7 години

До SSспоред тебе референдума на слави дали се харесва на политиците или просто избирателите го искат ? за разлика от България англетата имат традиции в политиката и се отчитат мнението на избирателите дори и да не им харесва . това , че камерън трябва да го организира не означава , че подкрепя излизането.