212

До 264

преди 7 години

Вие кога ще разберете, че между управляващи и народ няма нищо общо, или се правите нарочно на ударени. Я стига си псувал, къде си мислиш, че си?! То и приятелството има граници. Русофил съм, ама на теб лично бих ти зашил ***, ако те видя, ходи да си псуваш у вас. Вие малко ли пъти ни предавахте, вашият Горбачов разби целия Източен блок, ама ние сме виновни. Народът и управляващите не са едно и също.

211

Анонимен

преди 7 години

Не стига това , че на картата на света са непоголеми от точката , а и врагове искат да и имат . Ще вземе да се обърне палачинката , няма да има достатъчно свободни миши дупки .

210

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 229 Първо, нито съм ти другар, нито съм русофил!Аз съм българофил, за разлика от платени мекерета!После, взривния и постоянен растеж ВИНАГИ се заплаща!А за ресурсите има в интернет, ако не - поне виж картата на света -достатъчно е!Америка се е изградила върху кръв и процъфтява върху кръв!За сега са ОК. , но не може да си богаташ в квартал на бедни дълго време!Всичко е въпрос на вкус/мнение/ , в твоя случай , нали знаеш там за *** на кучето!

209

42

преди 7 години

Как да ни обичат, да не сме им съюзници, ние в момента сме им врагове, както сме и врагове за мнимите ни съюзници от ЕС и НАТО.

208

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 266ну конечно русские козлы и негодяи не надо было им вторгаться в бг пиздуй к братьям своим черномазым гнида... Не славянин ты

207

Анонимен

преди 7 години

1878 година когато Руски войници влизат в България остават изненадани от работещите Стопанства у нас по това време в Русия глад и мизерия , а иначе лошо е по Осмаснко у нас

206

Тараклия

преди 7 години

Ваши власти не пускают наши самолеты с гуманитаркой через ваше воздушное пространство, проводят военные учения вместе с врагами России, постоянно на всех уровнях чморят Россию. Не обладают никаким суверенитетом, пляшут под американскую дудку. И потом кто-то из вас называют Россию неблагодарной страной? Болгария неблагодарная страна.. Если бы не Россия Болгарии бы и не было... А что Болгария сделала для России???

205

Равно сметката

преди 7 години

Понятието БРАТУШКА е психологическо оръжие. Русия е наш враг и приятел на Сърбия и Гърция.

204

Ха- ха- ха

преди 7 години

Кво стана бе русофилчета? По цял ден дyxaте по форумите на Путин и Русия, а на края 4% обич! Толкова ли можете?

203

Анонимен

преди 7 години

До ЧърчилТоя девиз вече не важи. Щом Русия е срещу нас няма да цепиме басма.

202

Анонимен

преди 7 години

4%??? Платената статистика!

201

Анонимен

преди 7 години

До wild horseДамо в армията на Власов да се биели над 120 000 руснаци, русофилска пoдмeтко. Плюс 75 000 в казашкия корпус на вермахта. Ама според вас руските мекерета само украинци и латвийци са предатели.

200

Чърчил

преди 7 години

мястото на България е в Европа и никъде другаде...девиза "Винаги с Германия никога срещу Русия" е много правилен...четете Бимарк и ще разберете защо...

199

Анонимен

преди 7 години

за 249тука се пита - ти със Запада ли си или си със СССР ?Като начало - СССР не съществува от четвърт век. Имаш Русия, капиталистическа държава, имаш и "Запад", някакво мъгливо понятие, но също капиталистически. И защо трябва да съм с едните, или другите, вместо да си гледам собствения интерес?!??? Толкова за заблуден ли ме имат, че с ежедневно промиване на мозъка от медиите смятате да ме превърнете в мозъчно "зомби", яросно прегърнало каузата на чужди икономически интереси?

198

всеки се оправя сам

преди 7 години

Явно никой на никого не е приятел вече, затова да престанем да се делим на фили и фоби,а да си гледаме нашия интерес защото явно никой няма да ни помогне, могат само да ни попречат и тук не говоря само за Русия а за всички влеки, регионални и не ча толкова велики сили.

197

wild horse

преди 7 години

До Анонимен1 300 000 украинци,литовци,латиши и друга фашистка ***,която и сега си е фашистка...

196

Анонимен

преди 7 години

За Хриситянизиране на Балканите по време на Византия липсва в История на България

195

ха ха

преди 7 години

До Анонимен 250Здрасти,дъртако.Имаш 60 лазарника .Минимум.Да пукнеш,ако лъжа.Тук само безделници си чешат крастата.Младите си имат по-интересни занимания.

194

Анонимен

преди 7 години

зависи кой ще им върви по водата

193

Анонимен

преди 7 години

До wild horse1 500 000 руснаци се биеха на страната на Германия, не безродник. Единстврно русофилите сте най-големите предатели.