36

Kolega

преди 7 години

Bravo na drugarkata! Evala, samo taka Pepi.

35

Анонимен

преди 7 години

Емигрирам в Румъния !

34

гражданин

преди 7 години

Ало не ви ли е срам бе, да вземате толкова пари, при условие че минималната заплата в БГ е супер мизерна и повечето хора не могат да я вземат чисто дори...

33

Анонимен

преди 7 години

Бас ловя че тази получава и пенсия !

32

Анонимен

преди 7 години

Това са те-държавни службички.М/у другото и премиера и президента си вземат извънредни.

31

до Бранник

преди 7 години

ти не се ли асоцийраш с децата си? мислиииии, че затова сме на този хал!

30

Анонимен

преди 7 години

Баце, намери ми и на мен такава работа бе ! Много ми харесва ! А пък да знаеш как ще ми паснат тия пари на джобчето ....

29

Анонимен

преди 7 години

До ЕнженераПравените спирки от предишната власт и досега функционират отлично! Щото са правени от Инженери! А сега, когато ги правят Енжинери, в тях вали вътре дори и когато вън дъждът спре! А и просто пропадат (като една от линията за летището)!Така е , Енжинерино!

28

Анонимен

преди 7 години

Точно от всички нас вземат,***.

27

Бранник

преди 7 години

Тя не е взела от нас пари. Взела е от милиардните заеми, които поколения ще връщат.

26

Данъкоплатец

преди 7 години

Всички държавни служители да им се публикуват фишовете за заплати и основанията за получаването им.П.П. Всеки държавен служител да се "чеква" за работното си време и да видим колко работят.Пример: Във Варна Имам наблюдения за АПИ Варна, по цял ден кръстосват улиците, пазара и магазините по частна работа и хоп 17,00 часа всички си тръгват, и колко време работят никой не знае.Апропо, това че са на работните си места не означава, че работят или може би сърфират във фейс бука си и т.н.

25

Берлин

преди 7 години

Колко се радвам, че не плащам здравни осигуровки в България! Нито стотинка от моя джоб не е отишла за заплата на въпросната госпожа, както и за останалите кражби в здравния сектор. :)))

24

Анонимен

преди 7 години

За тази Пенка излизат интересни неща в нета. Била е шеф на отдел Акцизи в Софийскта митница, карала е Мазерати, отстранена е от работа там и разследвана. За шеф на директорският борд на Специализирани болници за рехабилитация е назначена лично от Москов.

23

Анонимен

преди 7 години

Интересен факт: Като изчезнах от България, депутатите вземаха 1200 лв заплата, а баща ми 130 лв пенсия. Сега той взема 180, а депутатите 4000 до 5000.

22

Енженера

преди 7 години

Не ви писна да се оплаквате народе. Че има крадльовци има. И всевишния да си, не може да се опазиш от алчни чиновници. Важното е че схемите се разкриват и крадльовците падат като круши. Жалко само, че още никой не е прибран на топло, но за това е виновна шуробаджанащината. Истината е че в момента в България може и да се краде, но с мярка и не е с такива темпове както е било до преди 5/10години. Факт е че съвсем скоро ще си имаме метро. Метро от което предишната власт беше направила 5 спирки.

21

Анонимен

преди 7 години

браво, ***, Пено?! много бачкаш!!!

20

Нед

преди 7 години

Е това е да си на държавна заплата.Никъде в частния сектор няма такова чудо - нищо да не правиш по цял ден и да взимаш 10 000лв.Половината работещи в тая държава са администрация + романите и ще си преизбират едни и същи иначе отидоха привилегии и сладки държавни места!

19

Анонимен

преди 7 години

Да е жива и здрава ГЕРБерастката ! И на ушите пачки с пари да си сложи !

18

до 24

преди 7 години

След като държавата с нашите пари я осигурява на 2600 лева каква да е?

17

ined

преди 7 години

Те и в БОРКОР две години само вземат големите заплати и нищо не правят за борба с корупцията и източването на здравната каса.