9

тоя пъ

преди 7 години

Точно портокали бич прилича на натъпкан БГ плаж през лятото. няма къде къпа да хварлиш и точно на плажа има две будки за храна и напитки...иначе на ситония има плажове, но портокали вече не е от тях. Даже има оферти за транспорт с корабче до портокали с/у 10 евра в двете посоки от разните му селца наоколо

8

Анонимен

преди 7 години

е хората са с традиции и знаят какво да предложат,а ние сме с амбиции но само бетони,къщи и легла предлагаме,ако можем и водата ще застроим,бройка чужденец да уловим,а че си отиде красотата на парвенютата им е през търкалата,но ще бъдем първи в грозотата

7

Изненада!

преди 7 години

И от водата изкача лодка с араб.

6

БГ НАТО

преди 7 години

Българските Почивки са същите като в Албания .Всичко около морето е частно , дори и пътя с винетка .Мафия .

5

Анонимен

преди 7 години

Дааа ,а тук у нас гласят и почасова сянка ,после ще почнат да таксуват и влизани в морето,и такса слънце ...и накрая ще си останат с таксовите апарати да си ги чукат у главата или ако искат в главата на министърката на туризма.

4

Анонимен

преди 7 години

Уффф,лоши сте ! Тази година мислехме на Бг море на юг -носталгия по детството , Ама вие с тази статия и онея с чадърите на час по 8лв ме разколебахте - пак ще отидем в Гърция !

3

спасител

преди 7 години

отивайте,ако ще и на луната...

2

Анонимен

преди 7 години

А не аз искам разстройство и мутри да се ширят. Отивам на нащо и нищо не може да ме спре!

1

Анонимен

преди 7 години

Аз ходя на халкидики само че на първият ръкав. Там ако видите каква красота е ще ви падне шапката. Девствени плажове пясък като брашно и море което е бистро като сълза. От 10 години ходя там и за никое друго море няма да го сменя. Паркираш си колата опъваш си палатката ако имате кемпер може да си го паркирате необезпокоявани от мутри. Има много заведения за бързо хранене в които има от пиле мляко. По 10 дни си изкарвам със семейството като в рая. А по тарикатите да ходят на мутроморието!