25

няма такава съдебна

преди 7 години

Истината е тази, че Темида е Кьорава и попади тузи съображения е длъжна да раздаде подшушната и "справедливост". Целга е -да се батише чевека.

24

Кочо

преди 7 години

Аз пък питам - какъв е реда и къде се раздават дипломите за мангистати, че е аз да завръша криво-ляво у Монтана право?

23

Жибор

преди 7 години

Да де- този я напил и момичето,докато разбере какво става,се събудило изнасилено... Затова съм сигурен,че ако някой напорист *** напие хубаво този адвокат и клиента му и ги изнасили,тяхното също ще е доброволно :)) Ако не вярват- нека ги подложим на един следствен експеримент,*** из Филиповци и Столипиново ще намерим!

22

Аз

преди 7 години

Ако момичето е било девствено, абсурд да е било по нейно желание. Виж, ако не е била, и след водката, може всичко.

21

Анонимен

преди 7 години

Щом тя е на над 14 години и е доброволно, нищо наказуемо по закон няма. Каква педофилия ги мъчи тук някакви?!

20

Анонимен

преди 7 години

По закон, ако лицето е навършило 14 години и секса е доброволен, не се носи наказателна отговорност. Затова той казва, че съжалява за случилото се от гледна точка на възрастовата разлика, но, че е невинен пред закона. Ако се наказваха всички правили секс с лица под 18 години и напивали се с алкохол, май почти няма да има хора на свобода. Ами ромките, които раждат по едно, две деца преди 18 години, а и не само те. Какво по-голямо доказателство от надутия корем, че са правили секс.

19

Анонимен

преди 7 години

Аз не виждам за какво държат този човек толкова време в ареста, а истинските престъпници, които убиват ги пускат на втория ден под гаранция. Едва ли има вече някой, който да не знае, че всичко е било доброволно и, че тя му се е натискала още преди това. Тя си го е признала и описала в първите показания, които съвпадат с неговите. Няма начин да си го е измислила, например ако е била заплашена, защото тогава щеше да се различават показанията на двамата. После е подучена какво да говори.

18

Анонимен

преди 7 години

Ами той признава за чушката, значи като е консумирал благата, трябва да си плати, нали.

17

Анонимен

преди 7 години

БОЖЕ, БОЖЕ. ЗАЩО НЕ Е ИЗНАСИЛИЛ АДВОКАТКАТА, ТЯ НЯМАШЕ ДА СЕ ОПЛАЧЕ.

16

Анонимен

преди 7 години

ТОЗИ СИМУЛАНТ ИСКА ДА ОТЪРВЕ ЗАТВОРА, А АДВОКАТКАТА ЗНАЕ, ЧЕ Е БОГАТ И БЪРЗА ДА ГО ИЗРЪСИ. СИГУРНО ЩЕ МУ ВЗЕМЕ ХОТЕЛА.

15

Нед

преди 7 години

В закона изрично е записано ако има навършени 16г и секса е по взаимно съгласие , не носи наказателна отговорност.Какаво се е случило можем само да гадаем , а истината се знае само от 2ма души.Колкото и на някой да не му харесва , разлика в годините , положение в обществото и т.н. , закона си е закон.Само заради това че е правил секс с 16г не могат да го пипнат.

14

Кон

преди 7 години

Не трябва ли в статията да се представи и версията на адвоката на жертвата? Не го ли изисква правилото за безпристрастност на журналиста? То тази адвокатка е ясно, че не може да има друга версия освен, че момичето лъже. Но пък излиза, че се е напила след това - от радост ли, какви са били мотивите за напиване до полусмърт?А каква е версията на другата страна, накратко?

13

Анонимен

преди 7 години

Момичето е решило да прави секс с подсъдимия с цел материална изгода. Жените често правят така. Някой е имал зъб на бившия кмет и е решил да впрегне прокуратурата срещу бившия кмет.

12

Анонимен

преди 7 години

Еее, как за нещо,което не бил извършил? Топнал е чушката нали? Значи го е извършил.

11

верту

преди 7 години

И аз искам едно 16 годишно да ми се пусне. Да-плюс, Не-минус ;)

10

Анонимен

преди 7 години

Егати пропадналата държава.....

9

ивчо

преди 7 години

опааа моралистите, сега стана като с гроздето ,кисело било, бил нс 40 как така ще метне нещи младичко. Аз да ви питам Иван Вазов като е бил на 80 и се е справял някак с 20 тина гидишна и той ли покварен от изкушението.Ама тук мама и татв ги гризе съвестта що за ку ..ве са възпитали и спасяват честта на фамилията

8

мъж и жена

преди 7 години

Повторението е майка на знанието и баща на затъпяването

7

Анонимен

преди 7 години

Ами БСП да го издигне за кандидат-президент, та да отърве затвора. Тогава ще може на воля да изнасилва деца и да вдига паметници на съветски генерали.

6

Анонимен

преди 7 години

Гарантирам, че Евстатиев доброволно ще стане женка в зандана