85

Анонимен

преди 7 години

След геноцида преди 101 година всички арменци са преименувани с мюсюлмански имена. И сега хрестияните в Турция нямат право да носят християнсктите си имена. Официалните им имена са турски. Колко е надскочила Турция геноцида? Колоко се е променила? Вият против възродителния процес в България, а те?

84

Анонимен

преди 7 години

До ГУРБЕТЧИЯВиж 135

83

Анонимен

преди 7 години

До ТурчиHaСамо че сега нещо анадолците злобеят....

82

razgradski pop

преди 7 години

Армения е бедна и недоразвита държава, чиято единствена надежда за спасение са 20 Милиарда Долара, които тя иска като обезщетение за геноцида...

81

Анонимен

преди 7 години

Българите не злобеят и никой не злобей . Вие сами си го правите .Турско - германски отношения . Да не бяхте събаряли самолета . Турски граждани с корени в Германия . Ваши те корени никой не знае къде са .

80

Алекс

преди 7 години

Историческа грешка е,че Цариград е в ръцете на мюсюлманите-даже честват годишнини по този повод.

79

ГУРБЕТЧИЯ

преди 7 години

ЩЕ ВИ КАЖА ЕДИН НОВ ПСИХОЛОГИЧЕСКИ ЗАКОН ИЛИ ЗАКОНЪТ НА *** -ЩОМ БЪЛГАРИТЕ ЗЛОБЕЯТ ЗНАЧИ ТУРЦИЯ Е МНОГО ДОБРЕ !

78

Отмъщение Едроганово

преди 7 години

Да ги залее с църни арапи, пищуни, бербери и всекакви други бежанци. да ги транспоръра с тирове, кораби, подводни лодки и самолети.

77

Горд Турчин

преди 7 години

Като се разпадне ЕС и европейците започнат да се редят на вратата на Азия тогаз ще ги питам аз. И на вратата ще е Турция защото тя е мостът между Европа и Азия. Бъдещето е в Азия даже и в Африка там на много държави икономиките им растат с двуцифрени проценти а ЕС вече угасва. Ердоган не напразно започна да обикаля африканските страни и с много от тях вече имат търговски отношения

76

ГУРБЕТЧИЯ

преди 7 години

До АнонименГурбетчийка ли съм , сюнетчийка ли съм , гюбетчийка ли съм незнам. Ама вземам социалката в Германия , а иначе все говоря ква велика е Турция , която познавам само от ютуб и турските сериали по сеир сандъка.ЕЛА И ТИ ВЗИМАЙ СОЦИАЛКО В ГЕРМАНИЯ ДА ВИДИШ ЛЕСНО ЛИ Е ? БАТКО ТИ ГУРБЕТЧИЯ ОТ 20 Г. НАСАМ ЩО ТРУД Е ПОЛОЖИЛ ,ЩО ДАНЪЦИ Е ПЛАТИЛ ,ЩО СТАШ Е НАТРУПАЛ ,БЕДНА ТИ Е ФАНТАЗИЯТА !

75

Анонимен

преди 7 години

Турция е голяма държава,но никога няма да бъде фактор.Все още е целокупна,защото Сащ имат стратегически планове там.Турците сами предпочетоха да си останат пещерни, пред това да станат нормални,съвременни хора.Турция е донесла само мъки и нещастия на света и нищо градивно.В природата няма празно,ще дойде време да заплати тази тежка карма.

74

Анонимен

преди 7 години

Турция произвежда само ***

73

ГУРБЕТЧИЯ

преди 7 години

ТУРЦИЯ ПРОИЗВЕЖДА ЕДНИ ОТ НАЙ-МОДЕРНИТЕ ХЕЛИКОПТЕРИ - АТАК ! ПОКАЖЕТЕ МИ ЕДИН РУСКИ ПОДОБЕН ! ПОКАЖЕТЕ МИ РУСКИ ТАНК КОЙТО ДА ПРЕВЪХОЖДА ТУРСКИЯТ - АЛТАЙ ! РУСКИЯТ ГО ВИДЯХМЕ КАК НА РАВЕН ТЕРЕН БЛОКИРА И ГО ДЪРПАХА С ВЛЕКАЧ !

72

Румбо

преди 7 години

Един риторичен въпрос:Турция ли може без Германия или Германия без Турция?Ердоги напоследък се скара с кого ли не,та бива да го направи и с Германия...

71

Анонимен

преди 7 години

Гурбетчике, от тебе даже *** не става. Много смърдиш ***! Усмърде сайта! Айде марш! Какво дириш тука *** паатцал доолен

70

Анонимен

преди 7 години

На турците по време на сюнета им продават бъбреците и им изтича мозъчната клетка.

69

ивчо

преди 7 години

алоо ***, къде я видя таз евгиния в Турция дпрвмо Бг, че то локума и баклавста там са два пъти по скъпи от това което пск от там се внася в Бг. Стига с тез митове, килограм хляб е близо 2 евра , сега мажа филия от него.

68

twitter evalion88

преди 7 години

Ако ви се гледа за геноцида и военните престъпления срещу цивилни германци, гледайте документалния филм HELLSTORM. Има го на youtube!

67

Анонимен

преди 7 години

Ууууу гурбетчио долнаааа! Ууууу пууукнииии! Бел ден да не видиш! В джеханема да идеш. Момчетата ти моми да са! Мъжко наследство да немаш!

66

Анонимен

преди 7 години

Ердоганица е бясна. Спряха и далаверата с петрола от ид, руснаците не дават милиони долари туризъм, всеки бизнесмен се чуди как да опука ердоганица. Само тъпата ханъъма меркельощица още бълнува кабриолети...