69

БГ под прикритие

преди 7 години

Всъщност значителна част от тези 6 милиона са били Българи. Проблема е че по това време България е била победена държава и Гръцкото правителство поставя въпроса че ако искат да останат в беломорието, трябва да се пишат Гърци. В момента "Гърците по Беломорието са Българи под прикритие".

68

Анонимен

преди 7 години

До АТАНАСИС ХРИСТАКОС,След признаването на геноцида над арменския народ, трябва да се признае и геноцида над гръцкия народ! Танасе, ти наистина ли си грък?Не знаеш ли, че след първата световна война младотурците начело с Ататюрк изселват 6 милиона гърци от азиатската част на Турция, срещу 300хиляди турци от Гърция?ТРИ МИЛИОНА ГЪРЦИ умират по пътя в корабите и влаковете за Гърция!!!Това гърците и макетата като почнат да пишат против българите, да им се чудиш. Да ги защитаваш ли или не?

67

Ани

преди 7 години

Това е бяло петно в учебниците ни по история.Например, като казват на някого че няма към кого да се обърне за справедливост, го пращат при "Арменския поп".В същото време съм била в Истанбул и съм забелязала ча знаковите джамии са построени от архитекти с Арменски имена.Нещо ме кара да си мисля че Арменците са имали привилигировано положение в Отоманската империя и по-късно това е предизвикало гнева на Турците.Добре е да прочетем и Турски источници по гореизложеното.

66

Мишо

преди 7 години

До не си заслужаваКато погледнеш в огледалото мразиш ли се?

65

Анонимен

преди 7 години

Решението на Бундестага бламира политиката на Меркел през последните 2 години.

64

!?

преди 7 години

защо не се разгневиха Ирак, Египет ,Сирия -- нали и те са били част от Империята ,както и днешна Турция !? ааааааа да , защото тоя новия ще се провъзгласява за султан с имперски амбиции , да му се не види и популиста ниеден

63

до 87

преди 7 години

"Възродителния процес изклахме един милион мирни турци....".............................................................................................................Тая простотия, ония от К О ЗЯК ли ти я казаха, ония дето твърдят че сме си "съжителствали" в Османската империя? Няма кой друг! Кога ще спрете да пишете глупости-проDажна сгaн! За 5 лева и майка си ще продадете!

62

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 81Да бе, ние по време на Възродителния процес изклахме един милион мирни турци заедно с кадъните и чоджучетата, а половин милион изгтонихме в Арабската пустиня да измрат от глад и жажда. Сега от Тюркийето пищят да искат от нас извинение, макар че им се извинявахме десет пъти.

61

Кукло марионетков

преди 7 години

Каква Германия, какви 5 лева? Кукловодите на Обама са решили да накажат непослушния Ердоган и полека-полека му свиват сърмите. Много отдавна решенията за Германия се вземат "отвъд океана". Германците отдавна са "бита карта"!

60

Анонимен

преди 7 години

Контра атака на Мути Меркел.А изпратите 2,5 мил бежанци а ви върнахме 3-те милиона турци.Те ще ви заместят в европеиската икономика.След автогола с руснаците Турция е на път да си вкара най-жестокия автогол след втората световна война.Не че избилите 25-30 мил. руснаци,евреи поляци и др. германци са станали хуманни и спазват общочвешките ценности.Това е по-скоро жесток цинизъм но турците да си натискат парцала ако искат да съществуват.Турция в ЕС след 3000-та година каза Камерън

59

чичо Гошо

преди 7 години

Анадолските *** нададоха голям вой!

58

BOSS

преди 7 години

Ало Админа оня ден до 3 след обед си спа на работа , чак след 3 часа почна да трие коментари , ако бях твоя шеф 5 пъти щях да те уволня

57

Анонимен

преди 7 години

Ние още нашия Възродителен Процес преди 25 години не сме си оправили тръгнали сме Аременските истории да коментираме

56

Анонимен

преди 7 години

В България живеят 2 000 000 Българизирани и Турцизирани роми , обаче никой от 2-та вида Роми не са приели насила и двте Религии , самоволно или по енерция са си избрали пътя

55

Анонимен

преди 7 години

Арменците са родствени на траките, не на гърците.--------------------арменците са толкова родствени на траките колкото африканците са родственици на марсианците

54

Анонимен

преди 7 години

До АТАНАСИС ХРИСТАКОСГърче, не се опитвай да ни дразниш! Целият български народ признава геноцида над арменския народ и навремето е приютил хиляди арменски бежанци. Великият българин Пею Яворов е написал такива стихове, че признателните арменци са му вдигнали паметници и в София, и в Ереван! Някой грък да е написал нещо такова? Всъщност подозирам, че не си грък, а гаад.но нашенско провокаторче! Арменците са родствени на траките, не на гърците.

53

Hopala

преди 7 години

Турция да си ходи в Африка при братята

52

ГУРБЕТЧИЯ

преди 7 години

До АнонименВнимавай *** какво пишеш. Нали си в Германия ? Да не те осъдят за отричане на геноцида ! Ти кво си мислиш , че си анонимен ли? Всичко се проследява. АЗ СЪМ ЧОВЕК СЪС СВОБОДНА ДУША ПО ПРИРОДА И НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА МИ ЗАБРАНИ ДА ПИША И ГОВОРЯ ТОВА КОЕТО МИСЛЯ ! АКО МЕ ОСЪДЯТ ТОВА СИ Е ТЯХНА РАБОТА ,НО ТОВА НЕ МЕ ПЛАШИ И НЕ СЛУЧАЙНО ПИША ДОРИ В ЮТУБ КАЧВАМ КЛИПОВЕ ,КОИТО НЕ СЕ ХАРЕСВАТ НА РУСОФИЛИ И РАЗНИ ДРУГИ ! ПАК КАЗВАМ ,ЗАЩО НИКОЙ НЕ КАЗВА ИСТИНСКАТА ПРИЧИНА ЗА ИЗБИВАНЕТО

51

Анонимен

преди 7 години

Внимавай *** какво пишеш. Нали си в Германия ? Да не те осъдят за отричане на геноцида ! Ти кво си мислиш , че си анонимен ли? Всичко се проследява.

50

До 52

преди 7 години

Знаеш ли защо анадолските фусти вонят? Понеже като измие девственото дъ с ибрика и напои сливата , влизат едни гадинки , дето после майка плаче. Същото става и като любиш жана си по маннафски и после и ореш и сливата без предпазни средства. Но ти продължавай да бъркаш дупките , простата вече се оперира.