253

ССС

преди 5 години

Армия на която е завиждал и Бисмарк,търсена е като надежден съюзник!!!Днес остава само славната истотрия "16 самолета, ако се разпадне НАТО???"!!! Те накараха и младите да емигрират,тези самолети ще са от кредит,който пенсионерите ли трябва даплащатзащото те работят в цеховете като допълнително заплащане върху своята пенсия,а младите не желаят да работят в българска фабрика,за малко пари и емигрират!!!Бизнесът в България е Робовладелски" Работещи бедни"!!!

252

ССС

преди 5 години

Армия на която е завиждал и Бисмарк,търсена е като надежден съюзник!!!Днес остава само славната истотрия "16 самолета, ако се разпадне НАТО???"!!! Те накарахаи младите да емигрират,тези самолети ще саот кредит,който пенсионерите ли трябва даплащатзащото те работят в цеховете като допълнително заплащане върху своятапенсия,а младите не желаят да работят в българска фабрика,за малко пари и емигрират!!!Бизнесът в България е Робовладелски" Работещи бедни"!!!

251

ССС

преди 5 години

Българските правителства след освобождението са избирали сами своето оръжие заармията ни,не са чакали някои "партньори да им предлагат и казват,а са избирали най доброто за своятаармия!!!Те несачакали помощ и кондултации от никой!!!Те влизат в Военен съюз с модерна армия,а днес я развалихме зада ни приемат в новите ни партньори NATO!!!АДържава която е направилапървата бомбандировка в историята на Земята,с боеспособна армия,сега сме доведени до Един Охранителен Батальон с " ОХР"малко е позорно!!!

250

ССС

преди 5 години

реди 8 секунди 0 0Казват че МИГ 29 е морално остарял!!!Като купят новите 8 по "модерни" не знам какви ,да направят учебна битка с един Миг и един от новите в небето,да видят кой ще спечели!!!US летците в България тренират срещу марката МИГ и знаят неговите възможности,той е по нова машина от F16!!!Те да не са като сделките досега,туристически кораби и товарни самолети и хиликоптери,за комисиони"Далавера"тя си е още от първите упавляващи,но е била най модерната и боеспособна на Балканите!!!

249

ССС

преди 5 години

Казват че МИГ 29 е морално остарял!!!Като купят новите 8 по "модерни" не знам какви ,да направят учебна битка с един Миг и едун от новите в небето,да видят кой ще спечели!!!US летците в България тренират срещу марката МИГ и знаят неговите възможности,той е по нова машина от F16!!!

248

БГ

преди 7 години

ЕМИ КАТО НЕМОЖЕМ ДА СИ ИЛИ ПО ТОЧНО НЕ ИСКАМЕ ДА СИ ИЗТАРГУВАМЕ СТРАТЕГИЧЕСКОТО СИ МЯСТО ТАКА Е ,ВМЕСТО ДА ИМ КАЖАТ ХУБАВО САЩ И КОМПАНИЯ ИСКАТЕ ДА СИ РАЗПОЛАГАТЕ БАЗИ И ТЕМ ПОДОБНИ В ЗАМЯНА ИСКАМЕ 5-6 ИСТРЕБИТАЛ Ф16 И ОЩЕ ТЕХНИКА АМА НАЛИ СМЕ САС ПРОДАЖНИ ПОЛИТИЦИ И ИСКА НЕКОИ ДА НАЛАПА КОМИСИОННАТА ТАКА ЩЕ Е

247

*/*

преди 7 години

Само да вметна за "бедната" ни родина.През 1985 год. по брутен вътрешен продукт, България е заемала 24 място в света.Точка.

246

Анонимен

преди 7 години

Заробвании ки. Ало другарю 45 г бяхме мачкаха и унижава от комунистическата зган вярна на СССР и ше ми говориш за заробване малко срам ако обичаш прояви

245

Анонимен

преди 7 години

САМО ГЕРБ, долу *** .Малко са тези самолети, виждаме какво става посвета. Трябда да имаме отбрана.

244

Анонимен

преди 7 години

Скъпи другари колко ли милиона крадяхте от ремонтите на съветските самолети. Но край и това свърши. То и за това е големия рев на крадливите съветска зган у нас, иначе те другарите първи захвърлиха МОСКВИЧИ те и се качиха на мерцедеси

243

Анонимен

преди 7 години

Да нарежеш въоръжението си на страната,за да закупиш отново вторични суровини,но вече на безбожни западни цени,защото сме горди и голи членове на НАТО!!И каква е цялата логика в случая??Поредното къпане,че Мерцедес било кола,ако и да е на 40 години от онези с облещените фарове!!И това ми било МОДЕРНО превъоръжаване!!Ххахахахааа!!!Беден бил българинът ли?!?!?!?!На такова крадене и разсипия всяка една друга държава в цял свят за тези 27 години би се разпаднала!!

242

Анонимен

преди 7 години

Заради тези разходи, през последните години ,в България "гостуваха" представители на НАТО, САЩ и кой ли не!Ние ще харчим пари да"пазим" в Ирак и Афганистан, а кой ще учи и и изхранва българите , кой ще връща тези грешни милиарди?

241

Анонимен

преди 7 години

До Нед *** имате богат опит

240

Нед

преди 7 години

Малииии като се сетя от тия 4 милиарда как ще се краде .............. :)

239

Реалист

преди 7 години

До РККА. Ами май ти си изпушил - като нов руски танк. Щото аз вече имам саниран от държавата апартамент, а западната военна техника ще бъде купена, независимо от жалките безлични вопли на червени кратуни като теб.

238

РККА

преди 7 години

колкото изолация и дограма за санирване ще видите толкова и модерни ВВС.тези от парламента съвсем изпушиха......ама ако си мислите че ще ви дадат безвъзмездни 150/200 милиарда като на византийчетата кога преритате се хващайте за палците от сега...та грабвайте брадвите и към парламента...

237

Сп???нс

преди 7 години

Много правилно решение , летците се пенсионират бързо и със сигурност тези които са служили на руските машини са се пенсионирали и на новите им е все тая ТЕПЪРВА на какви ще се учат да летят .

236

Анонимен

преди 7 години

До ВЪРХОВНО !!!!!!!!!Сега пак сме бедни само, че нямаме армия, нямаме полиция, нямаме образование, нямаме здравеопазване, нямаме нищо. По-голи сме отколкото бяхме тогава... но сме горди членове на НАТО и ЕС

235

Анонимен

преди 7 години

На това му казват - На гол тумбак - чифте пищови!"Пък вие рИрвете, че билетчето за градския транспорт поскъпнал!псНие армия отдавна нямаме бре!!!!Да живеят Комисионнитеее, че да има за внуци и правнуциии!

234

Анонимен

преди 7 години

рублофилчета жалки ще гледате с насълзени очи Българските ф16 как се реят из небето