15

Злостър

преди 7 години

Родната полиция ни пази, бъдете благодарни на ББ, ЦВЦВ и РБ (да се чете Разпрана Бидонова)

14

Анонимен

преди 7 години

Снимката кърти мивки все едно гледам картина на някои известен художник единия гледа нагоре а другия с ръкавиците зяпа униформената с похотлив поглед и е разтворил ръка все едно ще я хване за ...

13

Алекс

преди 7 години

За една година и никакъв резултат ли?Едва ли е възможно.Вероятно се покрива лице,свързано с човек от системата.Иначе отдавна да го бяха хванали или гръмнали.Просто държава няма.

12

Анонимен

преди 7 години

300 души проверили, но доста време след случката, когато следите вече ги няма.Второ, какво да очакваме от новото МВР, създадено след 1989-та след като разрушиха МВР-то от преди 1989-та?

11

Ханко Брат

преди 7 години

Яснооо....от Милиционер полицай не става. Мързеливи, слабоумни, неграмотни, Бавни, "чувствителни"..........направо закривай, уволнявай, съкращавай. А и като ги гледам как влизат в заложната къща с едни торби и излизат без тях, ми е ясно, че Те (милиционерите) са Организираната престъпност.

10

Иван Пешев

преди 7 години

Ушев провери ли за изчезнали безследно ученици ?

9

БУМАГИ

преди 7 години

И вероятно бягащия човек е бил разпознат, било е сигнализирано, бил е разпитан и е 1 от тези 300 и е пуснат, щото ... така. Липсва обратната връзка. Нека МВР да обяви малко данни: Тези 300 са: 1. Д.Л.Х.22г.София, 2.Р.К.М.26г.Русе и т.н. поне които са сигнализирали да видят ефекта. Че може да са разпитани и само 15, как да зная!?

8

Анонимен

преди 7 години

Повече от ясно е, че убиецът е син на гербераст и поради тази причина ще бъде покрит от властите.Все пак Бъчварова не може да направи нищо против волята на Шефа си.

7

До селянин

преди 7 години

Ти осъзнаваш, че разпита отнема доста време, подготовка, самия разпит и после протоколи... Не е толкова лесно и не мисля че бройката на разпитите е важна.

6

Анонимен

преди 7 години

До 2: Не мисля, че дори и кръвен роднина, ако го разпозная бих си премълчал. И най-добрия си приятел бих го издал. Такива хора е по-добре никой да няма в обкръжението си. Утре може и близък да убие...

5

Селянин

преди 7 години

Ама много навреме искате да го намерите. Кой го знае къде - я в Англия, я в Германия. Цяла година разпитали 300 души, т.е. по един на ден. Защото има стотина почивни дни. Родната полиция не ни пази, тя ни мрази! Запомнете това.

4

Анонимен

преди 7 години

Така е, вчера на един познат му откраднали колата. Питам го, обади ли се в полицията и прокуратурата. - Да, вика той, обадих се, но не били те.

3

Анонимен

преди 7 години

Fundral Akintosh

2

Бакъря

преди 7 години

В САЩ така борят разкриваемостта.Обявяват една сума.След времея увелиават,докато даде резултат.Така понякога брат брата продава за пари,но за много пари.А тук все още се разчита на комунистическото възпитание.Свърши се с идеологиятя преди 25г.

1

Анонимен

преди 7 години

Да обяват 100 000 евра награда и веднага "най-добрите" му приятели ще го издадат