29

ШЕФ АНГЕЛОВ

преди 7 години

ОЩЕ ПРЕДИ ДВА МЕСЕЦА СЕ БЯХМЕ РАЗБРАЛИ СЕВДА ДА СПЕЧЕЛИ

28

фереяеяе

преди 7 години

Проверете малко в интернет, вижте в другите страни - шоуто е НАГЛАСЕНО. Сценарий, всичко е препланувано, екина работа, какво било .. айде стига. СЦЕНАРИЙ Е (интересно е, не отричам, но не е истинско състезание)

27

Анонимен

преди 7 години

Така е кофти, щом няма утешителна награда. Не съм гледал предаването, но от написаното разбирам че момъкът също е готвил добре, накрая взел едно нищо от предаването. Да си оправят регламента.

26

Анонимен

преди 7 години

Севда е кулинарен артист, ползва въображението си и без да пробва храната си, многократно наказа хора с голямо самочувствие и его. Евгени разчиташе на техника, а Севда на емоция и въображение, естествено че ще бъде победител!

25

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 23Преди теб има 22 коментара, знаеш ли колко са 98% от 22? 21,56, което означава, че има точно 0.44 позитивни коментара. След като единствения позитивен коментар не може да си докара сметката до цяло число, по-голямо от нула, считай и ти колко си позитивен.

24

Христина

преди 7 години

Заради едно предаване и едни пари не виждам кое му е похвалното да си вегетарианец и да опиташ от месо, защото ако беше наистина такава нямаше да се откаже от принципите си, заради пари, за мен тя е безпринципна. Това е като да си християнин ама за да спечелиш шоуто да станеш будист, да ходиш с бурка и за шоуто да я свалиш, да си гей ама заради шоуто да спиш с жена, тя показа пълна глупост. Всичко беше едно шоу и според мен Евгени заслужаваше наградата, а не такива безпринципни хора.

23

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 23Много бъркаш, това не са негативни коментари за самата победа и никои не отрича трудът на тази жена, нито уменията и. Просто във този случай има неправда и хората затова реагират, защото се видя кой е по добрият. Дори самите коментари и държанието на журито ги издаде!Така че не дей да бързаш с преценката. Сигурно има и такива които си хейтват по принцип но във случая те са доста малко.

22

Анонимен

преди 7 години

Както винаги 98% от коментарите са негативни.Типично по български,не е на почит човека,който е положил труд за да постигне нещо.Така беше и с Поли Генова,така беше и за Стоичков.Героят на деня е този на когото някой е дал милиони откраднати от българския данъкоплатец за да джитка из София с безумно скъпа поръчкова кола.Хора,вижте реалността и дано от сърцето ви се откъсне поне една добра дума за това,което един обикновен човек е постигнал със собствени усилия.

21

Blake

преди 7 години

До s"Първта вегетарианка" спечели МШ с МЕСНИ ЯСТИЯ, това повод за някаква вегетарианска гордост ли ти е?!?

20

Анонимен

преди 7 години

И двамата бяха много добри,но Севда беше една идея над Евгени.Заслужи си първото място.Браво,Севде,желая ти успех!

19

мудно и скучно

преди 7 години

Мудно и скучно предаване.

18

Анонимен

преди 7 години

Веганка казвате? Ама си хапна мръвка на последния етап - предател мършояд!

17

Анонимен

преди 7 години

Да ти дадът награда само защото ще бъдеш първият вегетарианец победител във световен мащаб и само защото си се "престрашил" да опиташ месо е меко казано идиотско. Да си правиш пиар на гърбът на истиският победител е малоумно и ще им се върне. Победителката изобщо не заслужаваше да спечели ама сега тримцата ще има с какво да се хвалят по светът ' Видиш ли ти вегетарианка........" Еми затова следващия сезон няма да го гледам. Безмислено е спрямо критериите за победа!

16

s

преди 7 години

Първата вегетарианка спечелила МШ. Това обяснява много неща.

15

Анонимен

преди 7 години

Превъзмогнала себе си и затова и дали наградата ? Абе вие нормални ли сте. Нали за манджа е предаването, не за емоционални тъпни.

14

Анонимен

преди 7 години

Много интересно предаване. Много по интересно от скандалджийските гллупости по нова ТВ. Дано да има повече такива предавания в които се подкрепя отборната игра и креативност. Иначе не ми се гледат *** истории от сорта на "София ден и нощ". Колкото пъти го пусна дават разни пачаври как врякат

13

Георги

преди 7 години

Малки злобни човечета. Не може и кафето си да изпиете спокойно сутрин, ако не излеете злоба по някой.

12

Тъпото

преди 7 години

Не говореха ли за нея, че била дъщеря на някакъв депутат... и сещате се нататък...

11

91423

преди 7 години

За мен истинският победител е Евгени...В реалния живот той е получил вече голямата награда-две дечица...Той се бореше за кауза ,която се изпълни -даде пример на сина си как трябва да се бори човек в живота ,за да бъде победител...И в този смисъл той стана пример за всички татковци,че се печели не с мускули ,а с ХАРАКТЕР...Някъде от средата на предаването започна да си личи ,че Севда е фаворит...Пожелавам и ,да си изпълни каузата не само в професионален,но най-вече в личен план...

10

Анонимен

преди 7 години

Тия предавания...