8

ф

преди 7 години

Джокович е пример ,каза,че спорта е машина за пари .Каза го най -добрия спортист ..........А тука дъвчете България само когато трябва да получите някой орден в Президентството .Какъв е смисъла,ако тя печели милиони за себе си ,а България не получава нищо от това ,даже и даваме за кариерата.

7

езиковед

преди 7 години

Това име Кралев от къде произлиза : от титлата "крал" или от глагола "крал" - (сег.време - краде ) ?!И какво да чувстваме ли някой трябва да ни казва ?!

6

1

преди 7 години

Браво на момичето! Сега не успя, но дано продължава още нагоре!

5

1234

преди 7 години

Гордеем се!

4

???

преди 7 години

Ние българите се гордеем с Цвети Пиронкова, но какво общо има Кралев и министерството му с нейния успех, та си прави реклама покрай нея? Бих казал, че успеха на Цвети е въпреки Кралев и министерството му.

3

бравус

преди 7 години

Гордеем се. Напред!

2

Анонимен

преди 7 години

Представянето на Цвети на Ролан Гарос беше повече от добро и ако вложи повече постоянство, може и повече. На мускули и воля толкова - за повече ще й трябва зобане и американско гражданство, за да не я уличат в употребата на допинг. Честито класиране за Олимпиадата, а министър Кралев да не използва 1/4 финала на Пиронкова, за да напомня за съществуването си

1

Анонимен

преди 7 години

Гордеем се!!! Но можем и още повече да се гордеем !Има на къде.