17

Истината

преди 8 години

Истината е, че на този турнир Цвети надскочи възможностите си, което е добре за нея, и може само да ни радва. Сега една година Ролан Гарос ще я държи в топ 100, а за после не ми се мисли. Все пак съжалявам, че не успя да победи Стоусър - можеше да го направи, но така е в спорта, понякога печелиш, понякога губиш.

16

Б.Борг

преди 8 години

До Кикс .... КИКС , ЯВНО НИЩО НЕ РАЗБИРАШ ОТ ТЕНИС . РАДВАНСКА ПРАВИ ГРЕШКИ , ЗАЩОТО ЦВЕТИ ИГРАЕ СИЛНО . ПРИ СИЛЕН СЕРВИС И СИЛНИ И ДЪЛБОКИ РЕТУРИ НА ЦВЕТИ, РАДВАНСКА ЗАКЪСНЯВА ЗА ПОДГОТОВКАТА НА УДАРА И ИЗЛИЗА В АУТ. АКО ЦВЕТИ И ПОДАВА ЛЕКИ ТОПКИ , НИТО ЕДНА ТОПКА НЯМАШЕ ДА ИЗЛЕЗЕ НАВЪН. НЕ ТИ ЛИ НАПРАВИ ВПЕЧАТЛЕНИЕ КАК ЦВЕТИ ЦЯЛ МАЧ Я РАЗКАРВАШЕ С МНОГО ТОЧНИ УДАРИ В ЛЯВО И ДЯСНО И ТАКА РАЗСТРОИ ИГРАТА НА ПОЛЯКИНЯТА. Е ТОГАВА КАКВИ ГЛУПОСТИ ГОВОРИШ , ЧЕ РАДВАНСКА СЕ БИЛА САМА ???

15

Кикс

преди 8 години

Без да се опитвам да омаловажавам постигнатото от Цвети, беше ясно че победата и срещу Радванска не беше толкова нейна заслуга, а издънка на Агнешка.Случва се в спорта - големите да се дънят срещу някой маргинал и не е толкова важно кой е бил от другата страна на корта.Те затова са и големи-защото при тях това са единични скучаи.Както и обратното - ако Цвети покажеше трайни резултати в израстването победите и срещу големи нямаше да са сензация. Грешка на медиите ни е че експолират подобни случаи

14

Анонимен

преди 8 години

Ей !!! Големи специалисти по тенис се навъдихте ! И кого сте тренирали досега,бе *** ?

13

Джедай Мастър

преди 8 години

Обаче сега като паднала - било защото другите били "мъже"

12

Джедай Мастър

преди 8 години

До Анонимен 11Аве, аре стига - Пиронкова е като Хълк, сравнена с Агнешка Радванска, но никой не коментира победата й, че се е сразявала с хобити. Напротив, скъсаха се да пишат как 185 метровата 70 килограмова Пиронкова размазала 50 килограмовата 1,60 метрова Радванска. Сори, но някак си не върви.

11

РАД

преди 8 години

Цвети си я знаем! Поне ми донесе утешителна награда. Заложих на Стоусър при коефициент 1,90... Ама те българските тенисисти са си много добри... за залози :)

10

Анонимен

преди 8 години

при една на пет точки да загубиш сет си е жив ***, това е беге спорта бе ге съкръщение от бай ***

9

сс

преди 8 години

Тя можеше и мача да вземе особено след онова 0:40 в първия сет, и тайбрека в първия сет, но това е. Игра много добре, но онова срещу нея бе по скоро мъж. Яд ме е.

8

Иван

преди 8 години

Защо ли не съм изненадан?!

7

7

преди 8 години

Не,не и не..........Това да дадеш в сет ,който си спечелила и да ти направят серия от 1:5 до 8:6...Прав е номер 6- да се жени и да ражда . Другото го знаем от Григор.Явно това е б г спорта 1/4 финал макс 1/2 ........

6

Анонимен

преди 8 години

Да са омъжва и да ражда дяца, после да фаща черпака и да готви манджи на мъжо си

5

Анонимен

преди 8 години

Моето мнение е, че малко самочувствие не и достигна....

4

Анонимен

преди 8 години

Браво Цвети ! Ама тая Стосър и Уилямс трябва да играят при мъжете :)

3

не син

преди 8 години

Явно не издържа психически ! Точно в края на сетовете при добра преднина !

2

Вас

преди 8 години

Цвети,благодаря ти за достойната игра и страхотно представяне на Ролан Гарос! Падна с чест, игра повече от борбено...малко,много малко не ти достигна да изравниш сетовете... Идва тревата, с теб сме Цвети!

1

Хах

преди 8 години

можеше поне сет да вземе , имаше реална възможност в тайбрека. Но тук говорим за 102 в световната ранклиста и това , което направи е огромен успех