18

Анонимен

преди 8 години

Още са живи метастазите на социализма

17

боби

преди 8 години

Ха сега деца кажетеДе ще ходим на морето?Отговора тук е лесен - На Егейско ще сме с песен!

16

Истината

преди 8 години

ПоправкаМутренска работа. Вместо да осигурят места за парКиране, мафията ми осигуряват паяци. ....

15

Истината

преди 8 години

Мутренска работа. Вместо да осигурят места за париране, мафията ми осигуряват паяци. После защо нямало туристи и защо идвали най-пропадналите туристи на Бетономорието.

14

Анонимен

преди 8 години

Бойкот на бг лайн0морието и на алчните бг хотелиери! Само Гърция, Турция, Испания! Да живее Терминал 2!!! Някон ден ще с откажа от бг гражданството, заклех се!

13

Варна

преди 8 години

Тия от Златните и където и да е по т.н. "регламентирани " и дадени на концесии плажове ...да го духат ! За паркинг на ден поне 20 кинта +шезлонги +чадъри за 4-5 човека х 10 кинта ,ами то само за това ще хвръкне стотака бе ! Мятаме се на колата ,ремаркето ,лодката на багажника отгоре ,палатките и всякакво оборудване , с тези пари каса -две биричка , мръвка , зарзават за салатка и 20 кинта за газ и отпрашваме на 100 км по на север ! Чисто море ,все още не бетонирано ,ест.пясък и купон до зори

12

Анонимен

преди 8 години

дайте актуална цена на чадъри и паркинги в приморско моля

11

възмутен

преди 8 години

Архитектите играят с мутрите. Архитектите презастрояват със ефтини и неугледни жилища, а мутрите събират пари от паркинги и глоби. Паркирал си като *** е процъфтяваща бизнес организация собственик на паяци които осъществяват държавно упълномощен рекет! Народът трябва да се надигне и да поиска сметка от Паяците къде отиват парите и колко паркоместа са били построени със събраните пари.

10

Анонимен

преди 8 години

Бургас е целия една голяма синя зона и не плащаш ли ти бият скобата без свян на мига. Да живей Кмета

9

Ани

преди 8 години

Разбираемо е възмущението на хората от липсата на паркинги по черноморието, а и в градовете Бургас, Варна и София. В същото време, това не означава че трябва да се прави безплатна реклама на хотелите собственост на мутрите по беломорието! Просто ВИАС трябва да се закрие, мястото да се обгори и опуши санитарно. За главен архитект на въпросните градове трябва да се обяви конкурс и да се наемат хора завършили архитектура извън България и Источния блок.

8

Анонимен

преди 8 години

Ше ме гепите за долуподписаният да ходя на лай.оморието! Ще бия 420 км. път ще им пълня гушата по ресторанти и хотели и за благодарност селенжърите ще ми качът колата на паяк и ще ходя да си я търся и да плащам! Евах ве у селенжърите! Отивам в гърция на Паралия и ще си изкарам една прекрасна отпуска от 15 дни. Без мутри без паяци без бетон и лай.а на истинско море и пясък.

7

Чочо

преди 8 години

Това презастрояване го дължим на Архитектите в България. При репатриране на автомобила преди, предаването му, трябва да се проверяват документите на лицето и ако се окаже архитект трябва да му се налага глоба в троен размер!

6

Анонимен

преди 8 години

Браво на ГЕРБ - само така - геноцид до дупка.От август - билетчето 5 лв, от семптември тока 1 лв за киловат.

5

Анонимен

преди 8 години

до борис от ПетричДа, на вас ви е близко Солун, но не е море, има вода но няма плажове!

4

борис

преди 8 години

ДО 1Ако си бил в Гърция ще знаеш за какво става въпрос, но явно не си.За там трябват някакви парички.Ходи си в мизерния Ахтопол и се къпи в море от а к о.

3

Анонимен

преди 8 години

до 1А бе да те факам, в Гърция е такава селяния, че по хубаво у ахтопол да почиваш от колкото в смешната ви гърция! Двапати бях в Тасос и Халкидики, не ми ги обяснявай!

2

Grom

преди 8 години

*** и паркинг - най-скъпите услуги в България!

1

Анонимен

преди 8 години

Там където отивам в Гърция, две паркоместа са изградени заедно с къщата. Успех на спонсориращите мутрите по Мутроморието.