6

Анонимен

преди 7 години

А аз като видя физиономията Джукихамбъргър направо ми се повръща - трябва да се премахнат неговите снимки от всички статии. Кой ще ме подкрепи?Бозавият тарикат вече се изживява като Хит*лер и определя кой е красив и кой не, докатато милиарди овце си предоставят доброволно самоличността в шпионския му сайт. Само ако знаехте за какво се използват данните и снимките на семейството и децата ви щяхте да умрете от ужас. Ум царува, ум робува, ум патки пасе...знаете си.

5

Анонимен

преди 7 години

секси жена

4

Az

преди 7 години

Ами прави са хората. Нека да е ясно - нищо крайно не е хубаво. Щом няма да има снимки на анорексички, не трябва да има и такива на твърде дебели момичета.

3

Анонимен

преди 7 години

На Обама черната мутра и тя нарушава естетическите критерииТрябва да я заличат

2

Анонимен

преди 7 години

тези "естети" не знаят ли, че за всеки влак си има пътници ве! Този фацебоок май се опитва да създава лакирана картинка. А защо не заличат страниците на издания, сипещи най-груби лъжи и дезинформация.

1

Валентин

преди 7 години

"Къде да подам жалба? Много съм разстроена, защото и аз самата съм с такива размери"Ако беше попитала къде е фитнеса, нямаше да си толкова разстроена, ама е по-лесно да хленчите пред компа отколкото за пет пари работа да свършите. Жалка картинка