210

Гочо

преди 8 години

МУТРА ПРОСТА

209

иван

преди 8 години

Този човек не е нормален-ясно ни е.Да остане в Брюксел-поне...ако е далновиден.

208

чичо Гошо

преди 8 години

Искаме рикши!

207

Анонимен

преди 8 години

Как да разбираме поредната изцепка на премиера?Ако не искаме 100 годишни автобуси, да търпим да ни жулят с билетчета за транспорт по 100 лв ли? Или да си правят с нас каквото си поискат.Ми то тогава, по-добре е да си останат старите Икаруси, или по-добре - да се махне цялото това куцо управление на София и държавата.

206

Анонимен

преди 8 години

Борисов зад билета от 80 цента: Нали не искате "Икарус"-и!Да ние не искаме стари Икаруси, а също не искаме Борисов и неговата маша фъндъчката.Не искаме и Фандъкова да ни изнудва всекидневно, ту с вдигане на данъци и такси, ту с безумна цена на билета за градския транспорт, странни "ремонти" или зоните за паркиране.Бъдете така добри, махнете се г-н Борисов, Фандъкова и цялата ГЕРБ пасмина.Такова дебелоочие и наглост не си спомням някой друг да е демонстрирал до сега, без да му мигне окото.

205

то

преди 8 години

До АнонименТова е феодализъм

204

български гулаш

преди 8 години

Ако съм на Орбан ,ще му спретна дело за обида

203

????

преди 8 години

Не трябва да сравняваме само с нетното трудово възнаграждение спямо цената на билета , а и с условията на пътуване в градския транспорт .Аз не си спомням един път да съм се качил и да е работил климатика през лятото , а зимно време е по-студено отколкото на вън за мен 1,60лв е неоправдана цена за единично пътуване.

202

Елена

преди 8 години

Говорейки за "в пъти" разлика, направих си труда да проверя какви са истинските цифри. В Брюксел единичното билетче струва 2,10 евро, ако е закупено извън превозното средство, и 2,50 евро, ако е закупено в него. По официални данни на държавите: средна заплата в България - 382 евро, средна заплата в Белгия - 2091 евро. Тоест, ако искаме да се сравняваме с Брюксел, нашето билетче трябва да струва 0,38 цента!А в Атина билетът струва 1,40 евро за 90 минути пътуване с ВСИЧКИ превозни средства.

201

Анонимен

преди 8 години

и трамавй 9 си искам.

200

Анонимен

преди 8 години

И аз си искам икаруса, ако ще ми намалят цената на билетчето.

199

Анонимен

преди 8 години

Няма ли да изметем тези Бо----клуци от Герб ПРОТЕСТИ!

198

П.Петров

преди 8 години

Понеже сме изключително *** и овчеглав народ нямам съмнение, че пак ще се гласува да управлява мутро-олигархията на БКП/ДС (ГЕРБ,БСП,АБВ,ДПС) и най-вече за Тиквата и ГЕРБ.Ремонта на Централна гара София е на цена колкото две цели нови гари или на цял елитен жилищен квартал с МОЛ, детска градина и парк("Плана Хайтс" 53мил. лв.), протест имаше ли, че Свинята и Тиквата си разделиха по 20 милиона? Не!Само тотален бойкот , стачка и оставка на кмета и общинския съвет могат да са решение!От думи не

197

Некво

преди 8 години

И кво им е на икарусите?

196

Анонимен

преди 8 години

Пак лъжи, не му ли омръзна?!Щом иска нови автобуси, да вдигне цените на картите, а не на билетите. Оня ден един от мафиотската компания за градска мобилност се изцепи, че пътуването с месечна карта са 50 лева излизало 36 ст. Е, излиза, че заради цените на картите автобусите са стари, а не заради цените на билетите, които бяха 2 пъти по-високи от цената на едно пътуване, сега стават три пъти по-високи. Как я вижда този 10-15% от пътуващите, да успеят да дотират пътуванията на опстаналите 85-90%?

195

Анонимен

преди 8 години

Връщай икаросите Бой Че УМ !

194

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 259 До кога ще го търпим ли? Докато не се предложи нещо по-добро! Наистина ПО-ДОБРО! А не поредния федал, или *** марионетка, или родоотстъпник, ири национален предател, или......Аз съм ЗА по-добър премиер! Или за поне по-малко лош!

193

Анонимен

преди 8 години

Вчера 1.6 вдигнаха билета с 60 % от 1.7 ще вдигнат пенсиите с 2.5 % !ГЕРБ Видими Резултати

192

Анонимен

преди 8 години

Няма друг европейски столичанин освен софиянецът, на който да му вдигнат с 60% градският транспорт и да не блокира цялата столица с протести. Мълчете си тогава нека Ви клатят *** от Банкя и компания.

191

Извод

преди 8 години

Напълно си заслужаваме мизерията щом сме избрали това нещо, дрънкащ такива небивалици и лъжи с такъв изказ за премиер!