8

шофьор

преди 7 години

Е,на такова чудо като самоходен калкулатор не бих рискувал да се возя. Много ми харесват асистенциите на съвременните автомобили, аз самият ползвам почти всички асистенции на ауди, ама да оставя всичко и да чета вестник ми се струва супер глупаво и опасно.

7

Анонимен

преди 7 години

Японците наляха необходимата порция разум в замаяните техно глави.

6

Анонимен

преди 7 години

Нормално, въвеждането на автопилота в момента е огромна глупост. Все още сме в каменната ера на технологиите. След време ще ни се смеят, че сме си повярвали толкова много, че да се доверим на самоходни калкулатори. Някой ден може би, но не и днес.

5

дгфегг

преди 7 години

Тука пишат само някакви *** ,как може да кажеш на най напредналата страна в технологиите и роботика и в какво ли още не че е изостанала ,след като най купуваната техника в страната на "простите " американци е японската .

4

NZ

преди 7 години

Практиката показва, че дори големите автомобилни производители пренебрегват правилата и законите за да постигнат по-големи печалби. Прави са с това. По начина, покойто се действа в момента всеки може да си направи автономен автомобил, но чия ще бъде отговорността при евнтуални грешки и щети? Наистина трябва да има правила във всяка една сфера (не само при автономните автомобили, а и всяка друга) на софтуерно управление, което може да въздейства върху живот (не само човешки).

3

Курошио

преди 7 години

Япончетата не бъркат. При тях всичко е extra safety. И са си и прави де.

2

лупи

преди 7 години

Джапанките явно са доста изостанали с технологията и я обявяват за ненадеждна

1

Жо

преди 7 години

ЮРИДИЧЕСКИ как ще бъде уредена отговорността при ПТП?Кой ще носи отговорност и осъден при загинал човек