25

Даааа

преди 7 години

Ако забраните и *рст-парадите,направо се преселвам в Бургас....Обаче не пипайте евиния плаж!

24

Анонимен

преди 7 години

и това ли ви е големия проблем ? над 50 % от населението на тази държава живее под прага на бедност вие с глупости се занимавате .

23

Анонимен

преди 7 години

Който носи бурка ще яде нерязаната хурка!

22

забранена демокрация

преди 7 години

Само по схватливи могат да разберат ,че истинската опасност у нас не е в начина на обличане , а в начина на мислене или в липсата на такова.Управляващите са доволни от това.

21

Анонимен

преди 7 години

Абе вчера гледам една си увила хубав нежен шал около главата, пък отгоре една широка капела сложила, па едни тъмни очила, не мож я позна ... и гледам я, гледам я, и си викам - тая ще отнесе 1000-1200 лв. !? Ама като я приближих .... оказа се травестит ? А в закона за тия нищо не пише ?

20

Случайно минаващ

преди 7 години

Ало, тук има коментиращи ,които съвсем са изперкали. Опитват се да развиват някакви теории и разтягат локуми. *** ли сте или само си чешете езиците. Не разбирате ли за какво става въпрос. Бсяка забулена *** е потенциален терорист, както са й платили за бурката, така може и да гръмне. Тези безмозъчни същества са готови на всичко, те не търпят развитие и облагородяване. Те са си такива от векове. Така че, не смесвайте нещата с другите религии. Ясно е за какво става въпрос!!!!!!!

19

Браво Бургас

преди 7 години

Само така Бургас! Глоби на всичкото ч.алма ! Като не им изнася - багажа и вън от тая страна.

18

маНяка

преди 7 години

Въйййй 2.5 бона

17

БХК

преди 7 години

Бурките са символ на хуманизъм и демокрация,в всеки град те трябва да бъдат задължително облекло,така баба Меркел ще ни похвали за тоя хуманизъм.

16

Нудист

преди 7 години

И ние нудистите приветстваме решението ! Никакви облекла - никакви провокаций към никого !

15

българина

преди 7 години

До 2 демократичния. Гледай си ердоганя и не ме занимавам с турските си проблеми. От османист акъл не искам. Анадола е твоя не моя родина.

14

Бургас

преди 7 години

Браво!

13

до 2 от Бургазлия

преди 7 години

Свободата на една личност свършва там, където другите хора се почувстват застрашени от нея. НЕ ИСКАМЕ подобни картини като в Брюксел, Париж, Лондон, Берлин, Дортмунд, Дисбург, Малмьо...продукт на грешната либерална политика на местните управници. КАТЕГОРИЧНО НЕ !И моля не забърквайте комунизъм, фашизъм и други подобни термини когато става дума за спиране на пълзящата ислямизация в Европа.

12

Анонимен

преди 7 години

Бравоооо, ние ще си запазим държавата християнска, кой иска да носи бурки да заминава на запад

11

Анонимен

преди 7 години

Освен бурките, трябва да се забранят и зелените човечета без опознавателни знаци!

10

до 9

преди 7 години

Нали се сещаш, че очила е едно а само цепка за очи друго. Освен това ако те спре полицай за проверка на лична карта и ти каже да свалиш очилата, за да сравни снимката от личната ти карта с теб ще ги свалиш. А ако каже на забулената с бурка да си свали чула от главата за проверка, тя дали ще го свали или ще се вайка 2 часа, че и е забранено от религията и примерно само мъжът и има право да я види без чул на главата.

9

Анонимен

преди 7 години

До scА как пречат на идентификацията перуките, шапките, тъмните очила, изкуствените бради и мустаци?Забранете ги и тях де?

8

Бургазлия

преди 7 години

Браво на бургаските общинари ! Гордея се с моя град и желая повече български градове да серазвиват така динамично като Бургас.

7

Петьо-Еврей

преди 7 години

До Началник ОТКНе

6

sc

преди 7 години

До Началник ОТКПо-какъв начин тениската, ако ще с к...р на нея да е, пречи на идентификацията?