189

Анонимен

преди 7 години

ET ,,ББ'' в действие.

188

полицаи

преди 7 години

В севлиевското село Градище са пребили човек за 600лв. Къде са полицаите,които трябва да ни пазят от престъпниците? Те били в софийските автобуси да ловят гратисчии. Трябва да влизат пари в джоба на Фандъкова. ТОВА Е ПО-ВАЖНО.

187

Анонимен

преди 7 години

За бога братя, не купувайте билети.

186

Анонимен

преди 7 години

Опростачването продължава.

185

#

преди 7 години

Някой знае ли законова обосновка за правомощиятас на полицейския патрул и има ли право да предоставя личните данни на граждани на трети лица? Например контрольор от съвсем различна и тотално тоделна структура?Или би следвало и контрольорите да минават по процедурата?

184

Митака

преди 7 години

Аз рядко ползвам градски транспорт, но това което прави кметицата е гадно. Ма4ка по този на4ин наи-бедните хора. *** си гратис се возят, последните години падна цената на бензина. Абе както и да го погледне6 тази Фандакова прави легален обир на хората

183

Русия

преди 7 години

На "умно красивите" софиянци Герберастите им поправиха 3 пъти една и съща улица, засяха две градинки с цветя и само за наднормените герберасти гласуват !

182

Данъкосметников

преди 7 години

Ако фирма закупи една карта за ЦГМ и я ползва целия офис,то за нея не се дължи данък социални.Ако фирма закупи за всичките си работници карти за ЦГМ,то тя дължи 10 % данък социални, върху стойността на картите,но това би бил най-справедливия и евтин(по старите цени)вариант:Признава се за разход(след плащане на данъка)Подпомагат се действително работещитеСъвестните няма да закъсняват,ако им се плаща пътяПРЕМАХНЕТЕ ДАНЪКА!1 работещ издържа:1дете2пенсионери1безработен1полицай1ром1кмет??

181

Край

преди 7 години

фандъкова изгони "гражданите" от селския транспорт и при това евтино гориво и безплатно паркиране по тротоари и градинки нема вече кой да се вози у него.Фандъкова почвай да ограничаваш колите в София че се затрупахме и издушихме с коруби даже некой като камиони големи.

180

Анонимен

преди 7 години

Аз пък няма да си купя карта от 365 лева а си палнах дизеларката за която си имам ефтина нафтичка и вместо да опушвам магистралите по които я карах сега ще опушвам центъро на софия. А да ви *** у селенжърите.

179

Анонимен

преди 7 години

Полицията е за да мачка данъкоплатците не престъпниците които грабят от народа

178

Анонимен

преди 7 години

Когато ти откраднат нещо полицайте казват под 300 лв. ама за 1 лв. ще те набият !

177

dp

преди 7 години

Ами нека и още полиция пратят, ще се види могат ли хората да понесат тия цени или не.Ако не могат бая размирици и бунтове се очакват, ако имаха армия можеха и нея да пуснат ама нямат та може и да им се наложи да отстъпят....

176

Анонимен

преди 7 години

Пълна липса на информация за новите цени и карти на сайтовете на столичната компания за градска мобилност и на сайта на метрото и какво ще правим с вече закупените превозни документи. Най-вероятно ще пием една студена вода за вече закупените стари превозни документи и ще пием ощо много студени води за новите.

175

Анонимен

преди 7 години

Как да помагат по селата, като безмозъчните шапкари са инструмент на мафията за ограбването на държавата! Гарван гарвану око не вади! Та и затова сега копоите ще пъплят по автобусите,тъй като бе разкрита нова цицка ,за смукане от народа...

174

Анонимен

преди 7 години

Извратена държава!Вместо полицаите да помагат по селата, където грабят и убиват старите хора, те ловят гратисчии!Няма друга такава държава!

173

шест като шесто

преди 7 години

Защо не продължи идилията с билетче от шест стотинки,ами всичко се сгромоляса,сега на власт са слугите и съпартииците на бай Тошо,или е виновен световния империализъм

172

Геноцид ГЕРБЕРСКИ

преди 7 години

"...операцията по бедните щяла да продължи до пълното им изчистване !"Подкрепям коментара!

171

бойкот

преди 7 години

На слизане си предавайте дупчените билетчета и казвайте на кой перфоратор са продупчени.Така се борете с корупцията.

170

Анонимен

преди 7 години

плачете за бай тошо, билетчето беше 6 ст при заплата 200 лева