14

Потърпевш

преди 7 години

Който е ходил в Лозенец, много добре знае колко е чиста водата.Миналата година направих грешката да отида там 2 пъти. Първият път изкарах 3дни на легло с висока температура, повръщане и стомашни проблеми. Мислех, че съм слънчасала. Вторият път пък мъжът ми се разболя и имаше същите симптоми, ни стана ясно какъв е проблемът, но беше късно.И 2 седмици по-късно затвориха плажа, защото вътре се изливали тонове л**на.

13

Анонимен

преди 7 години

Два пъти съм си водил децата на Лозенец и двата пъти едва успях да ги прибера вкъщи. Страшни чревни разстройства! Някъде към третия ден започват.

12

омърсен сърфист!

преди 7 години

Знам къде излиза канала в лозенец, там съм виждал го*но!

11

Узаки с Хтаподи

преди 7 години

Най-чистото море е в Гърция. На кмета мога само да му пратя картичка от Сарти или Вурвуру

10

Анонимен

преди 7 години

Хаха, нали дружката му Каролев разправяше колко било "екологично" и "редно" хотелите да си изхвърлят л***йняните води в морето...

9

Анонимен

преди 7 години

Що бе, може и да е чисто, след като още няма никой по хотелите и съответно няма канализиация, която да се излива директно на плажа- ***, воняща рекичка, събираща всички г**а от хотелите, в която се плицикат дечицата на плажа.Вижте сайта на РЗИ Бургас нивата на ентерекоки и ешерихия коли- ако на 01.06. са 15 единици, през август стават около 800 единици.И това не е само Лозенец, ами цялото ла*номорие.

8

Анонимен

преди 7 години

Tova e vusmojhno, ako se vurnan ruskite musulmani ot kudeto sa doshli.

7

столичанин от класа

преди 7 години

Браво, ето че водата е чиста вече.Сега остава и да се стопли, защото още не става за плаж, водата е около 17-18градуса на юг, което си е студено. За да почне сезона трябва да стане поне 21-22 градуса, че да може човек да се потопи поне за малко, а като стане 23-24 може да се плацикаме и за повече. Реално сезона трябва да почва някъде около 20 Юни, преди това водата е студена.

6

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 4какво миналата година, там морето от 10г е с особен цвят и миризма, пълно с водораслиако е толко чисто по средата на активния сезон кмета да изпие една чаша вода

5

Анонимен

преди 7 години

- здрасти, къде почивахте?- в Лозенец- беше ли хубаво- ооо изпонасрахме се от кеф

4

Анонимен

преди 7 години

Някой м.г. нарочно спретна този проблем на Лозенец.Защото пречиствателни станции няма на много места, като Созопол, примерно.Там *** директно отиват в морето.В Лозенец поне имат такава станция.Беше постановка.Не че съм пряко засегнат, де.Просто беше съшито с бели конци.

3

Анонимен

преди 7 години

ахахаахаха тоя горкия си вЕрва. Парвенютата да си ходят там и да се плацикат в г овната, аз отивам на място където няма никакъв шанс да е отровена водата...

2

Анонимен

преди 7 години

Тоя кмет що се изхвърля като .... преди баце да се е топнал и да обяви дали е чисто?

1

Хейтър Тролев

преди 7 години

'Най-чиста ще е до 15-20-ти юни. После ще се напълни с летуващи и посетители на палатки. Всеки като се изтропа сутрин в морето и пак ще си говорим с кмета как е водата.