38

сим Саладин

преди 7 години

Транс сексуалността е психическо отклонение от нормалното поведение,което става отвратително за човека.

37

Анонимен

преди 7 години

Не съм виждал хетеро сексуалните да правят паради които повече приличат на оргии.

36

Анонимен

преди 7 години

Нямам нищо против срещу лявата част от населението, само да не го направят задължително. Аз съм вече пред пенсия но халките на младите да му мислят.

35

Баш българин

преди 7 години

До Един българинБе не се пиши българин, бе! Гледал филм и вече търчи с акъл!!! Срам си за дядо ти и баща ти, какво ни се пъхаш тука? На комшията момчето му се изпеде....сти, умира си от мъка човека, нали го виждам.

34

Анонимен

преди 7 години

Какъв е този шум, Джеймс?- Гей парад, милорд!- И какво искат?- Еднополова любов, милорд!- Някой забранява ли им?- ...Не, милорд!- Е, тогава защо вдигат този шум?- Еми, *асти, милорд!

33

Анонимен

преди 7 години

На снимката са генералният секретар на НАТО и министъра на Сухопътните войски на САЩ.

32

Анонимен

преди 7 години

дреме ми за проблемите на тея фрийкове. да се оправят сами, извратеняци

31

Гражданин от Село

преди 7 години

До АнонименЕ, ако не е психично отклонение заболяване желанието например на един мъж да си натика хайде да не казвам какво хайде да не казвам къде... Не знам каква друга причина може да има за да правят такива неща (които аз не знам как да ги нарека по друг начин освен "гнусотия").

30

Гражданин от Село

преди 7 години

Защо всеки който НЕ приема тези гнусотии за нормални веднага бива обвинен че МРАЗИ някого???Както и който хареса КокаКола е русофоб? Който обича водка е путинофил??? Аз мисля "Вън България от ЕС и НАТО и МНОГО строги визови правила НА ПЪРВО МЯСТО ЗА РУСНАЦИТЕ!!!" Болните с такива психични отклонения трябва да бъдат лекувани някак. Поне опит за лченение!!! Ха сега ще броя колко + и - за да разбера колко "нетрадиционни" има във форума!

29

Анонимен

преди 7 години

Правилно - това е извращение, а не болестно състояние

28

Анонимен

преди 7 години

Значи, досега се е водила заболяване на затника, а от утре ще я наричат състояние на душата.

27

пешо

преди 7 години

вашият проблем е, че не разбирате, че сексуалността е предопределена още при раждането. не става дума за възпитание, нито за болест. възпитанието може да те кара да го потискаш и да се срамуваш от себе си, но тогава що за възпитание е това. разберете, че хората са такива, каквито са, и това не зависи от никого. тогава може би ще спрете да мразите и да не приемате различните.

26

Анонимен

преди 7 години

40 - Най- тежки последствия има американо - филията и русо-фобията.

25

Анонимен

преди 7 години

То когато по-голямата част от обществото е болна това е най-лесния начин, за да не си усложняваш живота, да решиш , че всички са здрави. И на края на Римската импария е било същото: ядене, пиене на корем и секс с който ти падне.

24

помнете

преди 7 години

Помнете че и филиите и фобиите също са болести на психична основа. Примери, герон,тоф,илия ***,доф,илия некро,фи,лия русофилия българо,фобия хом,мофобия. И признак за ниска култура ако не за по лоши дори диагнози.

23

Анонимен

преди 7 години

А да се правиш на такъв , какъвто не си какво е. И при това да го демонстрираш навсякъде. Не е нужно да си показваш вторичните полови белези , за да разберат другите към кой пол принадлежиш. Ексхибиционизма е психично отклонение !!

22

Анонимен

преди 7 години

Мда, то и педофилията, геронтофилията и всички други филии също не са...

21

До Петър

преди 7 години

Хубаво ,че ги възпитаваш да уважават хората без значение раса ,религия и пол.Така и трябва обаче обясни на нас селяните ,колко пола според теб има и като как им обясняваш ,че съвсем в реда на нещата си е сина ти да се омъжи за момче ,а дъщеряти да се ожени за момиче.Ако сина ми стане хомо ,просто се отказвам от него .Това е ,ти можеш да спретнеш една хомосватба на твоите деца за чудо и приказ и да обясняваш кой всъщност е младоженеца и кой булката

20

Анонимен

преди 7 години

Аз пък се определям сексуално като боен хеликоптер, смятам обществото за нетолерантно, че не признава моето вътршно усещане...Абе хора преди на индивидите смятащи, че са нещо дето не се провеждаше психиатрично лечение.

19

бе той още Шекспир

преди 7 години

Има нещо гнило в Дания!Явно още от векове не са наред