5

Анонимен

преди 7 години

На правителството на БСп не му бяха дадени шансове, Герб организира митинги срещу него от първия ден, докато Бойко има такъв медиен комфорт, какъвто и Путин няма.

4

Анонимен

преди 7 години

когато строят н нормалан бяла държава качеството е задължително МИНИМУМ 5 години - това е гарнацията. Като строят у нас след 2 седмици магистралатга рухва. тоав е, защото се раздават пари на определени фирми, наказанията са смешни или никакви, не се даав АКт 16, но се открива обекта, защото се бърза.

3

Анонимен

преди 7 години

Съгласен съм, че строят, правят уж нещо, но поне да беше качествено! Да речем за 5-10 години поне! Има много направени неща, които не изкараха и година и започнаха ремонт = още пари от нашия джоб... Във всяка развита държава крадат от проектите, но унас прекаляват! А и докато виждаме само строителство, а заплатите и пенсиите да по 2лв няма как да стане... Корупция се шири навсякъде, те ми се хвалят, че един път построили...

2

Анонимен

преди 7 години

до 3:Странно заблЮдена личност си!

1

Анонимен

преди 7 години

Каквото и да си говорим правителството на ГЕРБ построи много неща и продължава . Спомнете си правителствата на БСП-ДПС нищо и половина . Само крадене и грабежи на банки . Затова народа пак ще гласува за ГЕРБ .