15

Анонимен

преди 8 години

Възможно е земните мъки и страдания да пречистват душата на човека .Но те не са светлина и любов , а кой каза , че всичко е светлина и любов . Измамници . Най - добре е да се преселите на Марс , условията там , като за вас , биват .

14

бг

преди 8 години

Чак Тибет прозря истината ,а евролибералите си заравят главата в пясъка!

13

Анонимен

преди 8 години

"Целта би трябвало да бъде те да се завърнат и да помогнат за възстановяването на собствените си страни"=======Не Далай, те са отишли там за безплатните осигуровки и "безплатния обяд". Никой от тях няма намерение да се завръща в собствената си *** и да гладува. Ще теглят германците един ден много скоро, но ще е късно да променят нещо. Къде си Фюрер наш, къде си да поставиш нещата на мястото си?!

12

Дообре

преди 8 години

"но според Далай Лама ислямът е религия, основана на любовта."Лъжете.

11

Анонимен

преди 8 години

до 16:Само не разбрах защо "та па ци"? А и ти като си прочел инструкцията какво направи? То и без да си чел инструкцията се вижда какво се случва.

10

Анонимен

преди 8 години

Будистите са страдали много от мюсюлманите (то кой ли не е), така че много добре знае за какво говори.Иначе е ясно, че идеята на ЕС е разпад на националните държави, а това може да стане само ако се разпаднат нациите. Което от своя страна либералните think tanks го правят чрез унищожаване на културната и етническа хомогенност на европейските нации.

9

муспи

преди 8 години

Тези двуноги млекопитаещи бягали от войната и бомбите. Ако го вземем за чиста монета, един вид да не намесваме евреите, - да им се устрои война с бомби и бойни отровни вещества, ще побягнат обратно, а ще е грешка, те ще стоят докато дават пособия. Друг е въпросът ако над изсраел се посипят бомби! Ако се открият лагерите с крематориумите за европейските евреи - вече наистина! Тогава, ще се почудим че диваците изчезват без някой да ги гони?!

8

Анонимен

преди 8 години

Опа! Щом и от Хималаите се виждат черните бурки на мигрантите..Време е да отчетеме ново столетно мюзли присъствие и да извадим ферджетата на прадедите...

7

prokurora

преди 8 години

Кристалина Георгиева: Мечтая чужденци еднопосочно да идват в БългарияДалай Лама: Европа прие твърде много чужденци

6

конт

преди 8 години

Европа прие твърде много *** и тяхното място не е там.

5

далай лайно

преди 8 години

Турция показа на света урок по човечност.такива са внуците на ВЕЛИКАТА ОСМАНСКА ИМПЕРИЯ...

4

Анонимен

преди 8 години

ТОЗИ Е 14-НАЙСТИЯ ПОДРЕД ДАЛАЙ ЛАМА ТЪЙ, ЧЕ НЯМА НИЩО ОБЩО С ОРИГИНАЛА!!!!

3

Анонимен

преди 8 години

Не Далай Лама, Исус Христос да слезе и да каже на Меркел, че се е осрала, тя ще се направи на луда. Това швабското дебелоочие е надбожествено.

2

Анонимен

преди 8 години

Прав е Далай Лама и това вече го потвърдиха всички мъдри хора. Но на Запад няма мъдреци, а ултра-либерални национални предатели!

1

Генерал полк Гадорян

преди 8 години

Дори и ламата не смее да каже нещата с истинските им имена. Което е тъжно и жалко. Кскто и да е. Всички виждаме какво е исляма. В интерес на истината бежанците и бахайци да бяха пак щяха да са изнасилвачи и прочее. Просто хората в Азия и Африка са по жестоки. Примерно японците.