28

nekanen gost

преди 8 години

site MAKEDONCI se so seto srce i ljubov so Cveti...napred Pironkova MAKEDONIJA TE SAKA

27

Браво

преди 8 години

БРАВО!!!

26

РККА

преди 8 години

тук прочетох някой много жалки коментари,какъв е този манталитет да не можем да се зарадваме от сърце на успеха на това хубаво ,скромно и възпитано българче .....

25

Анонимен

преди 8 години

Абе тези "цомби" от къде се появиха??тази беше "дъска" а сега е тип "порно звезда"......?!Да се чуди човек тази спортист ли е или "актриса" в розови филмчета.

24

мм

преди 8 години

Браво пирон все така за напред.

23

Анонимен

преди 8 години

Скъсахте се да триете коментари, бе! Хахаха...големи модератори

22

...

преди 8 години

Браво! Продължавай в същия дух!

21

Анонимен

преди 8 години

Искам нещо да напиша, но някакси вече губя интерес като чета коментари от ***. По-скоро тук не говорим за родоотстъпници, завистливци или хейтъри. Подобни коментари се пишат от безработни кибици, които имат разбрицан едва работещ комп и търсят някакво развлечение, поле за изява, внимание...нещо подобно. Доста жалко, обществото си деградира прогресивно...Иначе браво на Цвети!

20

Анонимен

преди 8 години

До */* (Анонимко 23)"Познава я целият свят"???Ако за теб "целият свят" е село Пловдив и прилежащите му села то тогава наистина я познава целият свят.Но всъщност тя е Никоя и така ще си остане.А да я сравняваш с мен е все едно да сравняваш муха със слон.така че паси си патките на село и не се бутай в А група.

19

Анонимен

преди 8 години

До експертОхо, имаме си и експерт по селските физиономии?Браво, Цвети, така бръкна в здравето на експертите, дълго ще има да помнят колко много са те плюли в опит да възстановят лузърския си душевен баланс!

18

*/*

преди 8 години

До АнонименЗлобен и *** анонимнико.Тя е това, което ти никога няма да бъдеш.Тя е (добра или лоша),това което е и я познава целият свят.А ти. ти СИ ПРОСТО АНОНИМЕН.ти СИ НИКОЙ .ЧАТКАШ ЛИ?ти вървиш,нещо говориш,нещо си пийваш или се смееш ...но си никой.

17

1912

преди 8 години

Вчера,докато падаше,беше "пловдивчанката"!!!!!Когато победи....стана българката!!!!!Комплексари............

16

експерт

преди 8 години

Гледам го Пирона, хубаво момиче, ама с типична селска физиономия

15

Анонимен

преди 8 години

Историята на Пироня на този Ролан гарос ще е като с *** и 8мо място.Късметлийски жребии, контузени противници и т.н.Всички знаят как свършва "приказката".

14

17

преди 8 години

До Анонимен 4Ще стигне ама до околовръстното на Пловдив.Като чета постовете е ОЧЕВАДНО че разбирате от тенис колкото магаре от оперно пеене.

13

Анонимен

преди 8 години

Ще има големи скандали след днешния ден.Това не е тенис а "прехвърли гюле".Гледам сега и мача на Ноле. 6 смача в една точка и няма завършване.Не може да ръми с дни и да се играе тенис на открито.Топките се сменян както при нормално време.Това е лудост и СКАНДАЛНО.А ви гарантирам че Пироня ще падне на нула при първият сух ден.Да вземеш 10 поредни гейма на радванска при положение че ти води с 6:2 и 3:0 не е възможно при нормални условия.

12

Впечатлен

преди 8 години

Браво Цвети. Показа игра като за топ 10.

11

Анонимен

преди 8 години

Айдеее момичето се обрече на български фенове. Сега ще се изисква от нея само и единствено да печели и да мачка всичко живо на корта от 16 до 50 години. Или в най-лошия случай - равенство. Само да припомня на футболягите, че в тениса равен няма. :)

10

Истината

преди 8 години

Браво Цвети!Ще напомня на едни тук, че "недоразумението" Гришо сега е 36-ти в световната ранглиста, но по "недоразумение" беше и 8-ми през август 2014. Много по-добрата (според номер 8) Цвети Пиронкова е 102-ра в световната ранглиста, с най-добро класиране - 31-ва през 2010 година. Аз лично харесвам и двамата, а и подобри български тенисисти нямаме.

9

Евала Пиронче

преди 8 години

Браво, Което си е хубаво си е хубаво