15

Анонимен

преди 7 години

Много ми е интересно как коментар 4,който казва нещо толкова вярно,е събрал толкова много "не харесвам" палчета. :)Искаме всичко, ама ако може да не плащаме. Ревем,че ни ограбват,ама ако някой се докопа до някоя далаверк си казва "какво пък, всички го правят" и започва и той да присвоява. :)А знаете ли,че България е страната с най-много платени дни майчинство в СВЕТА?Или знаете само негативните статистики?Работите в сивия сектов и не плащате осигуровки,много се гордеят от това,а после плачат...

14

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 2Ела да видиш как масово се работи за по 400-500 лв в прованса.

13

Анонимен

преди 7 години

Те повече пари досега инвестират за допълнителни разходи на парламента - автопарк, канцеларски материали, гориво, всякакви други служебни пари. Изведнъж ще се окаже, че лекарите са по-важни от клоуните в парламента

12

Анонимен

преди 7 години

Имайте предвид, че тези пари са само на хартия. Като извадите от 1500 лв осигуровки и данък, ще останат под 1200 лв, а от 900 лв - ще останат 700 лв.

11

заради изборите е

преди 7 години

А в болниците кога ще има повишаване на заплати? Персоналът напуска масово и заминава за Германия.И откъде МЗ намира пари, като всичко е от една Здравна каса?Къде са "синдикатите"?

10

Анонимен

преди 7 години

Мдааа, пред УГРОЗАТА от протести баце веднага кляка.Ако си мислите че от Москов нещо зависи акъл ви лъже.Баце комадва ама отговорност НЕ НОСИ.Като стане "мяу" и някой от бушоните "гори".Няма такава селска държава с толкова *** електорат.

9

юбреее

преди 7 години

Не вярвам на Москов и началника му!Дотука-само дрънканици...

8

dominici

преди 7 години

Супер. Но и това е малко. Ако мед. сестра взима по 1500лв, доктор в спешното по 3000, а хирурзи по 5-6 ... тогава ще си остават добрите кадри у нас.

7

MAKEDON

преди 7 години

E... dobro e be BRAVO 1500 lv. plata a i rusvet 5*1500 tamam.......

6

Анонимен

преди 7 години

До 299% от живеещите и работещите нормални хора в провинцията,в сектори различни от ИТ, работят на заплати по-ниски от 1400 лв пич.

5

Анонимен

преди 7 години

добра новина.не е кой знае колко много но е добро начало.тези хора си заслужават заплатите.

4

Анонимен

преди 7 години

Bravo!

3

Анонимен

преди 7 години

сега е времето да се приключи и с тази глупава мантра за "безплатното" здравеопазване. Няма такава услуга, която да е хем безплатна, хем на ниво.

2

Анонимен

преди 7 години

900лв заплата ха-хаааааааааааааааааа. За под 1400лв. никой нормален няма да ви работи на каквато и да е работа бе!

1

Тео

преди 7 години

Ето значи, можело! Това е, драги ми приятели. Чудя се как под къде-къде по-маловажни заглавия има много коментари, а по една толкова важна тема - нула! Когато се почувства липса на кадри в определен бранш стимулите са на лице. Но защо трябваше да се стига до тук? Нима хората, които спасяват животи не са заслужили подобни заплати? Сега е момента, да бъде реформирана изцяло здравната ни система. Разберете ме правилно, с 20 лева на месец здравна осигуровка не става!